Fun at the park – Perhepäivä puistossa

Last Saturday it was time for some fun games at the Fort Canning Park. It was the family fun day organised by Vesa’s office. There were many activities to participate.  I’m not so into the games. Instead I enjoyed watching and taking pictures…

A park itself is quite big and looks interesting. I will definitely revisit there on my own or with the kids.

Now let’s have some fun!

Lauantaina oli Vesan työpaikan järjestämä perhepäivä Fort Canning puistossa. Tapahtumassa oli paljon pelejä koko perheelle. Minä en ole niinkään innostunut peleistä, joten keskityin vain katseluun ja valokuvaamiseen. Päivä oli kuuma, kuten aina täällä Singaporessa. Vettä kului monta pulloa ja lahjaksi saadut pienet tuulettimet tulivat tarpeeseen. Oli oikein kiva nähdä Vesan työkavereita perheineen ja olihan siellä lapsillekin jo muutama tuttu kaveri koulusta.

IMG_2460

IMG_2462

IMG_9886


IMG_9887

IMG_9888


 


 

IMG_2488

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s