Fitness First

Yay, I was so looking forward to today’s workout! I’m talking about cycling. It was time to take out my dear cycling shoes and hit the gym. I’ve really missed this.

Eilen lisäsin uuden, tai no oikeastaan vanhan, harrastuksen viikoittaisiin urheiluaktiviteetteihini, pyöräilyn. Rakastan cycling-tunteja ja Shanghaissa jouduin pyöräilemään omin nokkineni, kun vedettyjä cycling-tunteja ei klubitalollamme ollut. Tultuani Singpaporeen päätin aloittaa uudelleen tämän rakkaan harrastuksen. Sitä varten piti etsiä sali ja katsoa, että ehdin todellakin viikoittain cycling-tunnille, nythän näitä harrastuksia kun tuppaa jo olemaan aika paljon… Eilen päädyin sitten Fitness First-salille. Kävin ensimmäisellä koetunnilla ja olin taas hurmioitunut.

IMG_2754

I went to Fitness First Paragon. There are several Fitness First studios in Singapore. Today’s class was a tough one, my thighs were screaming for mercy…But yes, I’m very pleased. From now on I will have one cycling class per week at Fitness First.

Jänenyys on nyt taskussa ja voin vapaasti hypätä tunneille koska haluan, yay! Koska meillä ei vielä ole autoa, olen pyöräillyt päivittäin aika paljon. Milloin kauppaan, milloin omiin harrastuksiin, milloin lasten harrastuksiin. Luulisi siis, että cycling menee tosta vain. Tunti oli kuitenkin raskas 55 minuuttinen ja lopussa reidet huusi Hoosiannaa! Mutta ihana tunne jälkikäteen, odotan jo ensi viikon tuntia.

IMG_2751

Getting ready.

IMG_2747

Let’s go!

One thought on “Fitness First

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s