Last time – Viimeinen kerta

It’s been another busy week for me. I managed to work out five times which is always my goal for the week. I was going to do Pilates today, but instead I had to do cleaning! WOD (Workout Of the Day), plaah!

I don’t like cleaning, who does? I mean there is something therapeutic about cleaning. You really can clear your mind when you are cleaning, don’t you think? I used to like it a long time ago, when I was living in Finland and working. Nowadays it’s different. It’s difficult to find time for cleaning or then I’m just too spoiled for having an aiy in Shanghai and a maid here in Singapore. Which brings me to our good news. We hired a maid! Yay! She’s moving in next Thursday.

Terveisiä taas täältä kiireen keskeltä. Kiireestä huolimatta ehdin silti treenaamaan viidesti tällä viikolla, mikä on hyvä. Perjantaina olin ajatellut kirjoittavani blogia, mutta koko päivän suunnitelmat menivät uusiksi, kun koulusta soitettiin Emman sairastuneen. Piti hakea tyttö pois koulusta jo aamulla. No, mistään vakavasta ei ole kysymys, Emmalla on korvatulehdus. Ihmekö tuo, kun ui ja sukeltaa joka päivää…

Tänään olin alkujaan ajatellut meneväni Pilatekseen, mutta enpä päässyt. Piti siivota! Arg, inhoan siivoamista, kukapa ei? Ennen tykkäsin siivota, siis silloin kun asuin vielä Suomessa ja kävin töissä. Siivoaminen on jollakin tapaa terapeuttista. Siivotessa unohtaa kaiken muun ja tuloksena on tietysti puhdas koti. No, enää en koe siivoamista terapeuttisena vaan pikemminikin ahdistavana. Minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa siivota. Aamupäivät menevät urheillessa ja ainakin näin alkuun päivät ovat kuluneet ihan käytännön asioita hoitaessa, että saadaan arki pyörimään. Ehkäpä toisaalta olen tottunut vähän liian hyvään palveluun siivoamisen suhteen…Shanghaissa meillä oli kodinhoitaja ja nyt täällä Singaporessakin kodinhoitaja muuttaa meille ensi torstaina. Jee! Emma odottaa jo kovasti kodinhoitaja Geraldinen tuloa…Helpotusta on siis tulossa meidän ja erityisesti minun arkeen.

IMG_2893

Emma made this for Geraldine, our maid.

So today it was my last time to do cleaning before maid takes over the cleaning.

Mutta ennen kodinhoitajan tuloa, oli minun vielä kerran uhrauduttava ja tehtävä siivous. En halua, että Geraldine muuttaa keskelle kaaosta. Niin, täällä Singaporessa on siis tapana, että kodinhoitaja asuu perheessä. Kodinhoitajamme on kotoisin Filippiineiltä. Meilläkin on Geraldinelle huone valmiina.

Eli ei muuta kuin töihin käsiksi…

IMG_2818

Dust wipering…

IMG_2835

Toilet cleaning…

IMG_2842

Washing clothes and drying them outside…

IMG_2852

Vacuum cleaning…

While cleaning I found a lizard in our living room. That is pretty common here, we have had many lizards. Anyway this one was quite big, so I had to get it out. And eventually I did…

Ja siivotessa olohuoneesta löytyi myös sisilisko. Niitä on täällä todella paljon ja jokunen on ennenkin sisältä löytynyt. Tämä yksilö oli kuitenkin aika iso ja piiloutui tyynykoriin, joten oli pakko etsiä kaveri ja päästää ulos.

IMG_2857

Leave!

IMG_2862

Go on!

Four hours later the house is clean and I’m tired but happy. Nothing pleases me more than a clean house, so never mind it took so long. Although I could have done something else than cleaning. Like going for Pilates, go shopping with Emma…Oh well, next time then. After cleaning it was time to have a cup of coffee and work with my blog.

Neljän tunnin siivousurakan jälkeen tuli valmista ja koti on nyt puhdas ja siisti. Olisihan sitä toki muutakin voinut näin lauantaina tehdä kuin siivota, kuten mennä sinne Pilatekseen tai Emman kanssa ostoksille…No seuraavan kerran sitten. Siivouksen jälkeen maistui kuppi kahvia terassilla ja sitten olikin vuorossa blogin kirjoittamista.

IMG_2885

Now it’s time for some wine and relaxing…

Ja lopulta oli aika rentoutua ja ottaa pari lasia viiniä.

IMG_2913

Cheers, have a nice weekend!

Kippis ja mukavaa viikonloppua!

2 thoughts on “Last time – Viimeinen kerta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s