Fantastic Forest – Metsässä

Last Sunday we visited Jacob Ballas Children’s Garden. This is a small garden for kids. Where else you can climb up the tree, play in a sandpit, lose yourself into a maze or just run around like a wild child. Well, here you can. Like I said, the garden itself is quite small so losing your kids over there is not so bad…

Viime sunnuntaina kävimme lasten kanssa lähellä kotiamme olevassa Jacob Ballas lasten puistossa. Tämä puisto onkin vähän erilainen kuin mihin olemme tottuneet.Puistossa lapset saavat vapaasti juoksennella turvallisessa ympäristössä. Puissa kiipeily on sallittua. Hiekkalaatikolla on kiva leikkiä, pensaista tehtyyn pyramiidin on kiva eksyä ja saapahan sitä vähän taiteilla riippusiltaa pitkin tai ihastella puiston runsasta ja hyvin sademetsämaista kasvillisuutta.Puisto on hyvin pieni, mutta toisaalta, se tekeekin siitä turvallisen. Mitä sitten, jos lapset vähän eksyvät…

Onni: This is like wondering in a rainforest, so exiting…

Onni: Onpa jännä paikka, aivan kuin olisi sademetsässä…


 

Jacob Ballas Children's Garden

IMG_2970

IMG_0083


The treehouse – Puumaja


Climbing trees – Puussa kiipeilyä

IMG_0116


Activities – aktiviteetteja


Plants – Kasveja


 Notice: Admission to the Jacob Ballas Children’s Garden is free. The garden is open to children up to 12 years old. All children must be accompanied by an adult and all adults must be accompanied by a child.

Huom: Puisto on tarkoitettu 5-12-vuotiaille lapsille. Sisäänpääsy on ilmainen. Lasten tulee olla puistoon mentäessä aikuisten seurassa ja aikuisten lasten seurassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s