Formula 1

The Formula 1 circus arrived Singapore last weekend. Thanks to my dear new friend Onni and I got tickets for the Formula 1 qualifying on Saturday 19 September. We were so exited to go and enjoyed our “date” together. It’s been too long since we did something together, just the two of us.

Formulasirkus saapui viime viikonloppuna Singaporeen. Sain ystäväni kautta hommattua minulle ja Onnille liput lauantain aika-ajoihin. Tämä oli meidän molempien ensimmäinen kerta Formuloissa.

Mum, I’m so exited and happy to go out with you.

Äiti, on tosi kiva mennä yhdessä katsomaan Formuloita.

IMG_3192

We had so much fun together and we were looking forward to see Finnish drivers doing well. Which they did, well done Kimi Räikkönen and Valtteri Bottas! We will definitely go again next year.

Emme ole Onnin kanssa olleet kahdestaan paljoa, joten minustakin oli ihanaa viettää kahdenkeskistä aikaa rakkaan poikani kanssa. Emma ja Vesa jäivät sen sijaan kotiin viettämään laatuaikaa hekin. Väentungos ei ollut niin paha kuin luulin ja muutenkin todella hyvin lapset huomioitiin mm. antamalla tietä ja antamalla istumapaikka Onnille. Haimme Onnin kanssa vähän syötävää ja menimme ajoissa varaamaan paikat, jotta nähtäisiin edes vilaukselta formuloita. Ja todellakin vilaukseltahan niitä nähdään, sellaista vautia ne ohi kiitävät. Iloitsimme suomalaisten ajajien sijoituksista ja myös sunnuntain kisahan meni hyvin. Hyvä Kimi ja Valtteri! Ensi vuonna mennään sitten kisoihin uudestaan.


Some nice views on our way to racing area.

Kaupungin valot valaisivat kulkumme kisapaikalle.


 


 


 


We also stayed for a concert. Yay, Maroon 5!

Aika-ajojen jälkeen jäimme vielä seuraamaan konserttia. Lavalla oli Maroon 5, Jee!

Ps. Emma and I went shopping on Saturday and took this picture…Funny 🙂 Unfortunately these guys weren’t real…

Ps. Lauantaina kävin Emma kanssa kaupungilla ja otimme tällaisen kuvan kisa-alueen lähettyvillä. Vieressä on valitettavasti vain pahviset ukkelit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s