Workout – Treenaamista

Hi there, it’s a new week with a new workout regime. I’ve been doing HIIT workouts at home for some time now. I really enjoy HIIT and Youtube is full of training programs you can easily follow up. If you’re having a busy daily schedule as I am right now, maybe HIIT workout is a good option for you. No need to go to the gym to workout.

My first HIIT “trial” is with Fitness Blender. Their demonstration videos are easy to follow and workout itself is versatile and effective. You can find several Fitness Blender workout videos from Youtube. From their website you can also subscribe for a workout or a meal plan or both of course. I’m going to do a 4 week Booty Boot Camp. There is a fixed workout or two for every Tuesday, Thursday and Saturday for 4 weeks. Beside these I’m also doing Crossfit, cycling, running (not at the moment because of a haze) and tennis. These workouts will keep me busy for 5-6 days per week.

I will keep you posted how I’m doing with this 4 week Booty Boot camp. At the end I will give Yes or No for the program.

For today I did a 60 minute HIIT Cardio and Abs Workout. It was a good one.

Heippa, se olisi sitten uusi viikko ja uudet kujeet treenien osalta. Olen tässä jokusen viikon ajan treenaillut silloin tällöin kotona netistä löytyvien HIIT -treeniohjelmien parissa. Kesällähän kokeilin HIIT-treeniä ensimmäisen kerran Suomessa ja tykästyin siihen todella paljon. Pidän Crossfitistä myös paljon, mutta minun makuuni siinä ei ole useinkaan riittävästi tempoa, enkä jaksa aina innostua punttien nostelusta. HIIT-treeneissä et tarvitse mitään muita välineitä kuin jumppamaton.

Minulla on tällä hetkellä  menossa aika hektinen vaihe, lähinnä opiskelujen takia. Mielessä kävi jo opiskeluiden siirtäminenkin, mutta haluaisin suorittaa kesken olevan kurssin nyt pois päiväjärjestyksestä, se jää muuten kummittelemaan tuonne takaraivoon. Niinpä yritetään se suorittaa pois vielä ennen joulua ja jos ei onnistu niin keväällä yritetään uudelleen, ei stressiä. Yritän pyhittää päiväni opiskelulle niin usein kuin mahdollista ja siksi pyrkimyksenä on myös päästä lukemisen pariin mahdollisimman aikaisin aamulla. Tästä syystä olen joutunut jättämään joitain treenejä väliin, jotta saan useamman tunnin lukuhetken, ennenkuin lapset tulevat koulusta kotiin. Sisäpyöräily on jäänyt vähemmälle kuten myös juoksu ja Crossfit, joiden poisjääntiin on vaikuttanut tuo ulkona vallitseva huono ilmanlaatu.

Tänään oli kuitenkin treenipäivä ja vuorossa jälleen HIIT-treeni kotona. Youtubesta löytyy paljon erilaisia treenivideoita. Minä olen tehnyt viime aikoina Fitness Blenderin treeniohjelmia. Niissä on selkeät videot ja ohjeistukset. Treenit ovat monipuolisia ja tehokkaita ja valittavana on helppoja ja vähän vaativiakin treeniohjelmia. Fitness Blenderin sivuilta löytyy edullisia treeniohjelmia ja ruokavalio-ohjeita.

Minä ilmoittauduin tänään mukaan neljän viikon peppu-reisi treeniohjelmaan. Treeniohjelma maksaa noin 10 euroa ja joka päivälle tulee yksi tai kaksi treeniohjelmaa. Ohjelman saa kirjallisena ja myös videona opastuksen kanssa. Helppoa. Joka päivä ohjelmia ei tietenkään ole tarkoitus tehdä, pitää muistaa ne lepopäivät. Minäkään en meinaa siis jokaista ohjelmaa tehdä, ehkäpä noin 2-3 viikossa, jättäen sitten pois muita treenejäni. Muita treenejäni ovat Crossfit, juoksu, sisäpyöräily ja tennis. Onpa kiva kokeilla taas tällaista aikataulutettua treeniä. Kerron teille tässä viikkojen mittaan kuinka treeni sujuu ja ohjelman lopussa myös mikä oli arvioni ohjelmasta, Kyllä vai Ei.

Tänään tein myös HIIT-treenin, tunnin mittaisen HIIT cardio & vatsalihastreenin. Oli kiva treeni, ei liian raskas tai sitten minä vain himmailin liikaa. Täytyypä muistaa seuraavassa treenissä, joka onkin jo huomenna lisätä vauhtia…

IMG_3399

I challenge you to try HIIT workout! If I can do it, You can do it!

Haastan sinut kokeilemaan HIIT-treeniä! Jos minä pystyn siihen, pystyt sinäkin!

IMG_3371

Another post about HIIT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s