There is the sun! – Aurinko paistaa!

I was studying yesterday and suddenly realised the sun is shining. Yay! In disbelief I quickly checked the air quality. It was 80! I got so exited about this and took my studies outside. I really really hope the haze is now going away as Indonesia has finally accepted Singapore’s offer of help with the haze.

Eilen saimme pitkästä aikaa nauttia auringonpaisteesta. Kesken opiskelun huomasin yht´äkkiä auringon paistavan. Ihana sininen taivas ja aurinko. Eikun äkkiä kirja kainaloon ja ulos terassille, vaikki hiki virtasi ihan varjossakin. Tätä lisää kiitos!

Eilen saimme kuulla myös hyviä uutisia. Indonesia on vihdoinkin hyväksynyt Singaporen tarjouksen avunannosta palojen sammuttamiseen. Syitä tähän päätökseen on varmasti monia. Ensinnäkin Indonesian omat keinot palojen sammuttamiseen alkavat olla vähissä ja lisäksi ainakin Singaporessa kaupat ovat ruvenneet boikotoimaan sellaisten yritysten tuotteista, jotka käyttävät tuotteiden valmistuksessa palmuöljyä. Mm. monissa täällä myytävissä vessapapereiden valmistuksessa on käytetty palmuöljyä. Muutama huolestunut expat rouva (ei suomalaisia) on jo ilmaissut huolensa siitä loppuvatko vessapaperit nyt kaupoista. Voi hyvää päivää! Oikeasti, sehän tässä minuakin ensimmäisenä huolettaa… 😉

IMG_3661

This morning the weather was still good enough for running. I can’t tell you how much I’ve missed this. I enjoyed every minute!

Tänä aamuna ilmanlaatu oli edelleen hyvä ja aurinko paistoi, joten käytin tilaisuuden heti hyväkseni ja pinkaisin lenkille. Viime kerrasta onkin aikaa. Nautin joka hetkestä ja juoksin varmasti typerä hymy kasvoilla…

IMG_3659

Now I’m full of energy to get back to my studies and baking…Yes, baking. Does International Day ring a bell? If yes, you know what’s coming. If not, you’ll find out in few days.

Nyt onkin sitten virtaa jatkaa opiskelua ja leipoa vähän “suomiherkkuja”. Jep, taas leivotaan. Huomenna vietetään kansainvälisyyspäivää Onnin ja Emman koulussa. Muita suomalaisia ei pääse tilaisuuteen (meitä on muutenkin vain kaksi perhettä), joten pöydän anti on täysin minun vastuullani. Onnea on suomalaiset leipojaystävät ja apulainen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s