Go Finland! – Hyvä Suomi!

Friday was a day kids had been waiting for. International day at school. Our dress code as Finns is blue & white. All Finns did a great job with clothing, they looked so united.

International day is nothing without a Food fair. There were many delicacies from different countries made by families. From Finland we had brownies, pancakes, Karelian Pasties and cinnamon rolls. It was a tough call for me, to make all the arrangements for Finland. Thankfully one friend of mine helped me by baking the Karelian Pasties.

Loman kynnyksellä, viimeisenä koulupäivänä, lasten koulussa vietettiin kansainvälisyyspäivää. Eli lapset menevät kouluun oman maansa kansallisasuissa tai maan lipun väreissä. Koulupäivä päättyy isoon buffettiin, johon on kerätty ruokia eri maista. ISS:n alakoulussa on vain neljä suomalaista lasta ja minä olin yksin vastuussa Suomi-pöydän tarjoiluista. Tämä oli tiedossa ja sovittu toisen perheen kanssa. Onneksi aikaisempaa kokemusta kansainvälisyyspäivän järjestelyistä oli jo Shanghain ajoilta ja homma hoitui. Apuna minulla oli meidän apulainen ja lisäksi eräs suomalainen ystäväni leipoi minulle karjalanpiirakoita, joita tarjosin koululla. Päivä sujui kivasti, vaikka minulla toki kiirettä piti tarjoiluja valmistellessa. Tein pöytäämme korvapuusteja, mokkapaloja ja pannukakkuja ja lisäksi oli tietenkin niitä karjalanpiirakoita. Tarjoilut tekivät hyvin kauppansa.

Go Finland! Hyvä Suomi!


 

IMG_3667

Onni was actually having a good time. He was just not happy me taking pictures.


 


 


IMG_3697

Ps. Now kids are on holiday from school and my parents are visiting us from Finland. It’s going to be a lovely week.

Koulupäivän jälkeen suuntasin heti lentokentälle vastaanottamaan vieraitamme. Pitkän lennon uuvuttamat vieraat saapuivat hymyissä suin ja kivojen tuliaisten kera. Lapsilla oli riemu ylimmillään, kun mummi ja ukki olivat vihdoinkin täällä.

2 thoughts on “Go Finland! – Hyvä Suomi!

 1. Heips!

  Ihana blogi ja mahtavia kuvia! ^^
  Ollaan tässä porukalla mietitty että voitaisiin itsekkin täällä Singaporessa leipoa karjalanpiirakoita! Saako udella että mistä mahdoit löytää ruisjauhoja ja muita aineksia niihin? 😀

  Like

  • Hei, kiitos palautteesta Henna. 🙂 Minä en valitettavasti leiponut karjalanpiirakoita itse. Ne teki täällä asuva ystäväni. Hän sanoi ostavansa ruisjauhot leivontakaupoista kuten Phoon Huat (Buena Vistan MTR-asemalla on ainakin kauppa). Minä olen nähnyt ruisjauhoja kyllä Cold Storagessa myös, terveystuotteiden luona.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s