From India to China – Intiasta Kiinaan

Little India is a fascinating place. I’m not really into India or Indian stuff but Little India is definitely worth a visit. I took also my parents over there while their visit.

Yhden päivän ajan kiertelimme Singaporea bussilla. Hop-on, Hop-off bussit ovat käteviä Singaporessa, kun aikaa on vähän ja haluaa nähdä mahdollisimman paljon. Tällaisia kiertoajelubusseja on Singaporessa muutamia ja laitan niistä tietoa Links-osioon. Kaikki bussit pysähtyvät keskeisten nähtävyyksien luona. Koska Singapore on pieni, ei bussissa istumista tule liiaksi, ellei sitten halua vain nähdä paikat bussista käsin. Me pysähdyimme kiertoajelullamme Pikku Intiassa (Little India), joka on hauska paikka. Täällä pääsee hieman kokemaan Intialaista elämänmenoa, liikennettä lukuunottamatta…En ole itse kovinkaan kiinnostunut Intialaisista tavaroista enkä elämäntavasta, mutta silloin tällöin käytävänä vierailukohteena tämä on kiehtova. Kannattaa käydä!

IMG_1670

IMG_1697

IMG_1698

IMG_1689

IMG_1678


I took my parents also to Chinatown. The weather was better than my last visit. This time I went without kids and that was a good choice…

Vein vanhempani myös Chinatowniin eli kiinalaiseen kaupunginosaan. Lapset eivät halunneet lähteä mukaan. Kiinassa asuminen on tehnyt tehtävänsä ja he eivät halua mennä edes Chinatowniin. He ovat kaiketi saaneet aimo annoksen Kiinaa, joten heistä tämä paikka on hyvin epämiellyttävä, olkoonkin täynnä pikkukauppoja. Minusta paikka on kuitenkin kiva ja ravintolat ovat uskomattoman hyviä. Mielestäni täällä saa parempaa kiinalaista ruokaa kuin Kiinassa! Tai no, Kiinassa en olisi mennyt ruokailemaan paikallisiin ravintoloihin, täällä sen uskaltaa tehdä. Kiinalaista krääsäähän täällä on tarjolla paljon, toki kalliimmalla hinnalla kuin Kiinassa. Äitini teki paljon ostoksia ja ihan kivojakin löytöjä krääsän ulkopuolelta.

IMG_1727

IMG_1722

IMG_1741

IMG_1734

IMG_1742


Ps. Today I said goodbye to my parents and my sister as they went back to Finland. My parents enjoyed their first visit in Singapore. We did many things together and I was happy to have them around. Our last visit was at S.E.A. Aquarium. That will be my next post. However, before that I will take a short break from my blog and studies. I just need to relax for a bit and spend some time with my family and with myself.

Viime perjantaina saatoimme mummin, ukin ja siskoni kotimatkalle. Uskon, että heillä oli kiva loma ja nähtävää jäi vielä seuraavia kertoja varten vaikka kuinka paljon. Siskoni on autistinen, eikä hän puhu/kuule, joten en tiedä mitä mieltä hän oli matkasta. Tulkitsen kuitenkin hänen eleiden ja ilmeiden kautta, että myös hänellä oli nautinnollinen matka siskon perheen luona. Hän sai paljon muistoja, joita on kiva palautella mieliin vaikkapa valokuvien kautta. Ehkäpä uintihetket, bussilla ajo tai minun kanssa kaksistaan kaljalla käynti ovat niitä mieluisimpia muistoja…

I wish you a wonderful weekend! See you next week 🙂

Hyvää viikonloppua! Nähdään ensi viikolla 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s