Finding Nemo… – Nemoa etsimässä…

Hello, I’m back! A well-deserved break is over. We spent a few days in Phuket, Thailand. I will tell you about that next time (first I need to go through my 300 or something photos…).

In meantime let’s look back. Last week my parents were here from Finland and also kids had fall break from school. I must say we were pretty lucky with the weather and the air quality was quite moderate most of the time. Our last visit was S.E.A. Aquarium at Sentosa. Our mission was to find Nemo….

Viimeisenä vierailimme vielä meriakvaariossa, S.E.A. Aquarium. Tämä on hyvä valinta erityisesti sateisena päivänä. Me menimme kuitenkin aurinkoisena päivänä, sillä halusimme matkustaa sinne köysirataa (Cable Car) pitkin. No missään köydessähän emme kirjaimellisesti roikkuneet vaan istuimme vaunun sisällä. Tätä kannattaa kokeilla, jos ei ole kauheasti korkeanpaikan kammoinen. Näkymät ovat huikeat, jos sää sallii. Köysirataa pitkin voi myös “liukua” pitkin Sentosan saarta, kohteesta toiseen. Itse akvaario oli hieno paikka ja jälleen kerran väentungosta ei ollut missään. Kiinassa sitä tottui ja pikemminkin ärsyyntyi ryysikseen ja eteen tunkeviin ihmisiin, täällä en ole siihen törmännyt. Akvaario on kuitenkin verrattain pieni, joten kokopäivän kohteeksi tästä ei ole. Kylkeen sopii esimerksiksi Universal Studiolla käynti tai lähellä olevat Underwater World, Vesipuisto, Perhos-ja ötökkäpuisto tai Megazip-seikkailupuisto.

IMG_4233

Sentosa waterpark looks pretty cool. I guess we’ll be heading there at some point…

Vesipuisto näyttää kivalle. Luulenpa, että käymme siellä jossain vaiheessa…

IMG_4211


IMG_1939

IMG_1962

IMG_1961

IMG_4117

IMG_4154

IMG_4089

IMG_1910

IMG_1907

IMG_4113

IMG_1874

IMG_1873

IMG_1870

IMG_1852

IMG_1842

IMG_1790

IMG_1881

And finally, we found Nemo…

Ja lopultakin, löysimme Nemon…

IMG_1878


Thank you grandma and grandpa for visiting us. We had so much fun, miss you already!

Kiitos mummi ja ukki vierailusta. Meillä on teitä jo kova ikävä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s