Finnglish

IMG_5640

Yep, Finnish is a great language and I miss writing in Finnish. But don’t worry I’m not going to ditch English. From now on my blog will be bilingual. Somethings are just easier to write in Finnish and somethings in English so I’m happy to write in both languages. Hey, maybe you will learn some Finnish as well… 😉

Olen kaivannut suomeksi kirjoittamista. Niinpä kirjoitan nykyään myös suomeksi jokaisen englanninkielisen päivitykseni yhteyteen. Palautetta voit nyt siis jättää myös suomeksi. Viestit julkaistaan noin päivän sisällä (Runsaan roskapostimäärän takia, joudun tarkistamaan viestit ennen julkaisua).

 

IMG_4512

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s