Chillax


NOTE: CHILLAX IS NOW CLOSED FOR BUSINESS!

(updated 30th March, 2016)


I found out about Chillax pretty soon after moving to Singapore. Ever since my discovery it’s been one of my favourite places to shop. Chillax Market is a lifestyle market. This European-inspired marIMG_3263ket showcases has a diverse range of fashion and apparel for the whole family, toys, as well as furniture and home accessories. There are over 50 independent vendors from all over the world. The market is very nicely built and all products and beautifully presented. This place is an absolute joy and THE place to shop some unique pieces of goods. It’s quite difficult to leave without any shoppings…

Chillax on ihana kauppa! Löysin tämän ihanuuden aika pian muuttomme jälkeen ja ihastuin kauppaan heti. Tämä on oiva paikka pienille IMG_3264yksityisyrittäjille, sillä yrittäjät voivat vuokrata täältä pöydän omille tuotteilleen. Homma toimii aikalailla samalla periaatteella, kuin Suomessa itsepalvelukirppikset. Vaikka yrityksiä on paljon ja tuotteita on laidasta laitaan aina vaatteista ja leluista huonekaluihin ja sisustustavaroihin, on kokonaisuus hyvin harmoninen. Kaikki tuotteet sopivat hyvin yhteen ja muodostavat mielenkiintoisen kauppapaikan. Tämä on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka jos kiinnostusta on hieman harvinaisempiin ja ainutlaatuisiin tuotteisiin. Ilman ostoksia on lähes mahdotonta lähteä ulos kaupasta…

IMG_3571

IMG_3527

Here are some vendors to mention. 

Tässä muutama mielenkiintoinen yritys. Aloitan ystäväni myyntipisteestä.

Touch of Africa

Touch of Africa promote and support the FAIR TRADE organisations within South Afica. These toys are from the Hooligans Fair Trade in Durban, South Africa. 

Touch of Africa edistää ja tukee Reilun kaupan toimintaa Etelä-Afrikassa. Nämä lelut ovat Durbanista, Etelä-Afrikasta.

IMG_3559

IMG_3274

Emma loves her new doll. Emma tykkää uudesta nukestaan.

Welcome shopping! Tervetuloa ostoksille!

RIA Menorca

My friend recommended me to try out these shoes as they are so comfy. So I did and straight away bought my first Ria Menorca shoes. They are indeed very comfortable and perfect to wear here in Singapore.

Ystäväni suositteli minua kokeilemaan Ria Menorcan kenkiä, joten tein työtä käskettyä, kun niitä minulle niin ylistettiin. Ja toden totta, kengät ovat supermukavat jalassa ja täydelliset tänne Singaporen ilmastoon. Kaupat tuli. 

IMG_3329

 Kerry & Mase

IMG_3554

Pebble

IMG_3309

Georgie Olhsson

IMG_3568

Verano 

Live Love Africa

IMG_3362

And some other nice vendors. Ja hieman muita kivoja yrityksiä.

IMG_3512


* Chillax Market: Grandstand mall, 200 Turf Club Road, #03-07 Singapore 287994. Level 3, Take lift 4 to level 3. Opening hours: daily 9am-7pm.

2 thoughts on “Chillax

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s