Welcome! – Tervetuloa!

We are waiting…waiting…waiting…and finally. The grandparents are here! Hurray! The kids are so exited as they haven’t seen their grandparents since July. They are so ready for the Christmas break and spending some quality time with our dear guests. Welcome holiday and the grandparents!

Odotusta…odotusta…odotusta…ja lopultakin. Mummi ja pappa ovat täällä! Jippii! Lapset eivät ole nähneet mummia ja pappaa sitten heinäkuun. Lapsilla alkaa perjantaina joululoma. Joululoma kuluukin pitkälti isovanhempien kanssa. Tervetuloa loma ja isovanhemmat!

IMG_6645

For my In-laws this is their first time in Singapore. As before in Brussels, London and Shanghai, I’m going to be their designated tour guide. Yesterday we stayed at home and they had some rest after a long flight from Helsinki, Finland. Today we hit the town and our first place to visit was Gardens by the Bay. As you know I had a visit there a few weeks ago. I still managed to get exited to go there again.  

Tämä on appivanhempieni ensimmäinen matka Singaporeen. Kuten aikaisemminkin Brysselissä, Lontoossa ja Shanghaissa, toimin heidän matkaoppaana. Eilisen päivän isovanhemmat viettivät kotosalla leväten ja pitkästä lennosta toipuen. Tänään lähdimme sitten kaupunkia katselemaan. Ensimmäinen kohteemme oli Gardens by the Bay. Kuten muistatte, vierailin täällä lasten kanssa muutama viikko sitten. Vaikka viime käynnistä on vain vähän aikaa, oli kiva mennä sinne uudelleen. 

IMG_4080

IMG_6656

IMG_6662

IMG_6716 (1)

IMG_6704

Reflections – Heijastuksia

IMG_6718

IMG_6732

IMG_6737

IMG_4078

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s