686

Greetings from Bali where I spent the Christmas with my family. We came home yesterday. Once we got home the kids opened their Christmas presents. Bags are now unpacked. It’s so good to be home again especially because the weather is as beautiful as in Bali. Well, I think it’s more hot here in Singapore.

Terveiset Balilta, jossa olimme viettämässä joulua perheen kanssa. Eilen saavuimme kotiin ja nyt on takana hyvin nukuttu yö omassa sängyssä. Eilen kotiin tultuamme lapsilla oli kova kiire avata joulupukin Singaporeen tuomat lahjat. Laukut on purettu ja vaatteet ovat pesussa. Onpa ihanaa olla taas kotona, varsinkin kun täällä Singaporessa on näin kaunis ilma. Varsinaista eroa säässähän ei ole Baliin verrattuna. Tai no, on täällä Singaporessa kuumempi!

In Bali I took a whopping 686 photos! It may take some time to sort them out…Can’t wait to tell you about my trip and show you the pictures.

Balilla innostuin taas kuvaamaan ja otin huimat 686 kuvaa! Taitaa kestää hetkisen, että saan käytyä kuvat läpi. Pian kerron teille Balista kuvien kera…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s