Bali – Accommodation – Majoitus

It’s been time-consuming to go through all my pictures from Bali. Not only because there’s hundreds of pictures but also since it is a school holiday. That means daily activities with the kids and also with my in-laws who are visiting us from Finland. So not really time to concentrate on my blog…but will do my best.

Balilta ottamieni kuvien läpikäyminen on työlästä puuhaa. Ensiksikin kuvia on niin paljon ja toiseksi, lapsilla on joululoma. Loma tarkoittaa sitä, että päivittäin pitää olla jotain tekemistä. Vaikka isovanhemmat ovatkin täällä meitä ilahduttamassa vielä reilun viikon ajan, on meidän kuitenkin keksittävä ohjelmaa niin lapsille kuin isovanhemmillekin. Blogin tekemiseen ei jää siis riittävästi aikaa…mutta yritän parhaani.

It was really nice to get the grandparents to join us in Bali. They also enjoyed the trip. As I look back the pictures we sure did so many nice things. Had the most amazing dinners. We really had a blast!

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen matkamme isovanhempien kanssa. Meidän kanssa he ovat päässeet vierailemaan eripuolilla Aasiaa. Siksi olikin kiva, että he pystyivät myös nyt lähtemään mukanamme Balille. He todella nauttivat matkasta. Eilen ja tänään olen käynyt läpi ottamiani kuvia ja niiden perusteella voin todeta, että meillä oli kyllä huippukiva loma. 

We rented a villa in Seminyak, Bali. Our villa had three bedrooms, a tv-room, a living/dining area, a swimming pool and a large yard. The location was superb. Just off the main road yet it was quiet and within a walking distance from the beach. Seminyak is a really nice area and perfect place when travelling with kids. The night life is not as busy as in Kuta. Basically all the best restaurants are also in Seminyak. This is the place I definitely would and will revisit. I mean think about it. It’s only 2,5 hours from Singapore, the flights are dead cheap. You can easily spend a long weekend here…

Balilla vuokrasimme talon Seminyakista. Talossa oli kolme makuuhuonetta, tv-huone, olohuone/ruokailutila, uima-allas ja iso sisäpiha. Sijainti oli mitä parhain. Olimme aivan pääkadun tuntumassa, mutta kuitenkin riittävän kaukana pääkadun äänistä. Talolta oli myös muutaman minuutin kävelymatka rannalle. Seminyak on todella kivaa aluetta ja suosittelen sitä erityisesti lapsiperheille. Alue on huomattavasti rauhallisempi kuin Kuta ja Seminyakissa on myös mahtavia ravintoloita ja ihania kauppoja. Kauppojen osalta en tarkoita nyt mitään rantakrääsää vaan siellä on todellakin laadukkaita ja hyviä kauppoja. Palaamme varmasti uudelleen Balille ja Seminyakin alueelle. Ja miksikäs ei. Lentoaika Balille on vain 2,5 tuntia ja lennot ovat hävyttömän halpoja. Oiva viikonloppukohde siis myös…

So here’s Villa Cocogroove. Tässä kuvia vuokraamastamme talosta.

Selamat Datang!

IMG_4226

IMG_4237

IMG_4335

IMG_4675

IMG_6936

IMG_4367

IMG_6945

Drinking morning coffee in the sun. – Nautinnollinen aamukahvi auringossa.

IMG_4332

IMG_6819

IMG_4352

IMG_4185

IMG_4181

IMG_4360

IMG_4180

IMG_4151

IMG_4172

IMG_6927

IMG_4232

IMG_4221

IMG_7247

Merry Christmas!

– Hyvää joulua!

2 thoughts on “Bali – Accommodation – Majoitus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s