Bali – Activities – Aktiviteetit

Bali travelling story continues… On our first day we took a white water rafting in Ubud.  It was so much fun! 

Matka Balilla jatkuu…Ensimmäisenä lomapäivänä menimme koskenlaskuun Ubudissa. Ubud on kaupunki Balin keskiosassa. Seminyakista autolla sinne kestää n. 2 tuntia. Ubudissa on kauniita vuorimaisemia ja kaupunki ja lähikylät ovat täynnä toinen toistaan upeampia käsityö- ja sisustusliikkeitä. Mutta vielä palatakseni koskenlaskuun, se oli todella kivaa. Jopa mummi uskaltautui mukaan. Alkumatkasta Emma pelkäsi paljon, mutta lopussa olisi ollut valmis jatkamaan matkaa pidemmälle.

IMG_4255

Long way down… Pitkä matka alas…

IMG_4259

IMG_4264

IMG_6899

IMG_6897

DSC_0004 copy

DSC_0044

The next day we did a 25 kilometre downhill cycling in Ubud. When we began our ride the sun was shining and at the end it was raining. The scenery was amazing. We saw many hindu temples and a garden where we had coffee tasting. We also drank one of the most precious coffee in the world, Kopi Luwak (Civet coffee). It’s made out of Asian palm civet‘s poop. Pretty shitty taste, one might say… :).

Seuraavana päivänä teimme pyöräretken niinikään Ubudissa. Näin helppoa tai vaikeata, miten sen nyt ottaa, ei pyöräily olekaan ennen ollut. 25 kilometriä alamäkeä ja käsi koko ajan jarrulla. Sen vähän mitä ehti ympärille katsoa niin kaunista oli. Matkan alussa paistoi aurinko ja loppupuolella alkoi satamaan. Ja täällä Aasiassa nämä sadekuurot eivät ole ihan pieniä. Vettä tuli todella paljon ja kadut lainehtivat vedessä. Se toi toki oman jännityksensä pyöräilyyn, mutta kivaa oli kaikesta huolimatta. Matkalla näimme monta hindutemppeliä. Tiesitkö, että Balin pääuskonto on Balilainen hindulaisuus. Pyöräretken yksi etapeista oli kasviviljelmä, jossa kasvatettiin vaikka ja mitä. Yksi harvinaisuuksista oli kahvi ja ei mikä tahansa kahvi, vaan Asian palm civet-eläimen kakasta tehty kahvi. Kuulemma yksi maailman kalleimmista kahveista…Ja pitihän sitä tietysti maistaa…Aika “paskaa” kahvia sanoisin…

IMG_4386

IMG_4387

IMG_4254

Ubud

IMG_4305

IMG_4309

IMG_4392

IMG_4322

IMG_4393

IMG_4389

IMG_4390

IMG_4395

IMG_4318

IMG_7577

IMG_7578

IMG_7579

IMG_7068

IMG_7072

IMG_4403

IMG_4400

IMG_4414

IMG_4425

IMG_4424

IMG_4441

IMG_7021

Asian palm civet

IMG_7059

We did it! Cycling is over! Pyöräily on ohi!

2 thoughts on “Bali – Activities – Aktiviteetit

 1. Annukka

  Kiitos blogistasi! Entisenä shanghailaisena sitä on ollut ilo lukea 🙂

  Tietääkseni Chivet-kissa syö kahvipapuja, jotka sitten noukitaan kakasta ja puhdistuksen jälkeen jauhetaan kahviksi. Näin meille Vietnamissa kerrottiin 🙂

  Like

  Reply
  1. Milla Post author

   Hei ja kiitos palautteesta :). Juurikin näin se kahvi tehdään, samat tarinat meille kerrottiin Balilla. Eipä siinä kahvin maussa sinänsä mitään erikoista ollut, omat ajatukset “kakkakahvista” siinä lähinnä lentää.

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s