Happy New Year! – Hyvää uutta vuotta!

It’s been a long and exiting year, full of changes and new things. I just want to say thank you to all of those family and friends who have helped me throughout the year. Now it’s the new year and new things ahead. Did you make any new Year’s resolution? I did. I will read a book. I know it may sound a bit peculiar. I haven’t read a book for years as I’ve just been too busy and tired. But that will change now. This year I will read a book. I’ve actually already chosen a book for me. I got this book from a friend a few years back and now I’m going dig in. Well, it’s about the time…

Vuosi on ollut pitkä ja jännittävä, täynnä muutoksia ja uusia asioita. Haluaisin kiittää perhettäni ja ystäviäni kuluneesta vuodesta. Teistä on ollut ISO apu näiden muutosten keskellä. Milloin olen tarvinnut kuuntelijaa, milloin vain piristystä kiireiseen arkeen. Erityisesti muistelen kivaa kesää, jolloin ehdin tavata monia ystäviä. Nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet. Meidän elämä jatkuu täällä Singaporessa ja tiedossa on taas pitkä kesäloma Suomessa. Sitä odotellessa…Mutta sitä ennen, luvassa on vauhdikas kevät. Minun kevääseen kuulunee paljon urheilua, tutustumista paremmin uusiin ystäviini täällä Singaporessa, uusia opiskeluita valokuvauksen parissa sekä toivottavasti paljon yhdessäoloa perheen kanssa. Ja hei, tein myös poikkeuksellisesti uuden vuoden lupauksen! Ajattelin tänä vuonna lukea kirjan. Tämä voi kuulostaa vähän oudolta, mutta tosiaan, en ole lukenut kirjaa pitkään aikaan. Ajattelin aloittaa alla olevalla kirjalla, jonka sain ystävältäni muutama vuosi sitten. Teitkö sinä mitään uuden vuoden lupauksia?

IMG_7736

Thank YOU also for reading and following my blog. It’s been six months since the Shanghai Lily became the Singapore Lily. It’s been an exiting journey.

Cheers for the new year!

Ja ennen kaikkea Kiitos SINULLE kuluneesta vuodesta ja siitä, että olet lukenut ja seurannut blogiani. Kuusi kuukatta sitten Shanghai Lilystä tuli Singapore Lily. Matka Aasiassa jatkuu ja odotan innolla uusia kokemuksia. Luonnollisesti kerron niistä myös blogissani.

Kippis uudelle vuodelle!

IMG_7729

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s