Legoland

For the past few weeks we’ve had the grandparents visiting us from Finland. The kids have enjoyed spending some quality time with them and we’ve been happy to take them around in Singapore, Bali and also Malaysia. We are now preparing to say goodbye to them as they are heading back home tomorrow evening. On Monday kids will go back to school and it’s time to get back to a normal daily life. On this holiday we did so many nice things.

One of our visits was in Legoland, Malaysia. This was our first visit in any Legoland and this time we only saw a small part of the park. We really are looking forward to going back soon. This place is definitely worth of a visit. Take a look!

*

Viimeiset pari viikkoa olemme viettäneet laatuaikaa isovanhempien kanssa. Olemme kierrelleet yhdessä niin Singaporessa, Balilla kuin Malesiassakin. Lapset ovat nauttineet suunnattomasti isovanhempien läsnäolosta ja kiireettömästä oleilusta. Huomenna sanomme hyvästit isovanhemmille heidän lähtiessä takaisin Suomeen. Tämän pitkän loman ansiosta jaksamme odottaa kesään. Eihän tässä enää ole kuin reilut viisi kuukautta, kun saavumme Suomeen lomalle. Täällä Singaporessa elämä palautuu myös normaaliksi, kun lapset palaavat maanantaina kouluun opiskeluiden pariin. Takana on todellakin vauhdikas loma ja ehdimme tutustua uuteen asuinmaahamme paremmin kiireisen syksyn jälkeen.

Yksi kivoista retkistä tehtiin Malesian Legolandiaan. Kävimme siellä lomien aikaan ja rajanylitys oli hidasta. Seisoimme rajan jonoissa mennen tullen yhteensä melkein neljä tuntia! Tästä syystä emme ehtineet tutustua kuin pieneen osaan Legolandiasta. Puisto kuitenkin vaikutti todella kivalta, joten varmasti palaamme tänne pian uudelleen. Paikka on ehdottomasti vierailun arvoinen. Tässä tunnelmia reissusta!

IMG_4751

Lego City

IMG_4762

Lego Ninjago Show

IMG_4791

IMG_4783

Around the world – Maailman ympäri

IMG_4800

IMG_4804

IMG_4807

IMG_4808

IMG_4809

IMG_4803

IMG_4812

IMG_4814

IMG_4815

IMG_4818

IMG_4817

IMG_4819

IMG_4822

IMG_4832

IMG_4835

IMG_4837

IMG_4838

Star Wars – May the Force be with you!

IMG_7461

Lego Kingdoms

Shopping time – Ostoksilla

As it started to rain it was time to go home. Sateen alettua oli aika lähteä kotimatkalle.

IMG_7426

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s