Universal Studios

One of the highlights of our holiday (at least for the kids) was a visit to the Universal Studios. This was something the kids have been moaning since our move to Singapore. We visited the Universal Studios also in April when we were in Singapore for the house hunting. You can see the pictures from that trip here (Sorry, the page is only in Finnish). The Universal Studios is really a must in Singapore with or without kids! 

Yksi lomamme kohokohdista (tai no lasten mielestä ainakin) oli vierailu Universal Studiolla. Jos muistat niin kävimme siellä myös huhtikuussa, kun olimme Singaporessa tutustumiskäynnillä. Aikaisempia kuvia voit katsoa täältä. Muutostamme lähtien lapset ovat hinkuneet päästä Universals Studion huvipuistoon uudelleen, eli sinne siis. Päätimme myös samalla ostaa kuuden kuukauden passit sinne, jotta ei tarvitse joka kerta jonotella lippuja. Nyt ei sitten muuta kuin raivokasta huvipuistoilua seuraavat kuusi kuukautta… ;). 

IMG_7532

IMG_7529

We were  bit scared over the potentially huge crowds as it was a holiday. There was a long queue at the entrance but inside iIMG_7573t was pretty decent. We decided to buy a 6 months express pass so we can go there as often as we like, or as the kids like ;). On our last visit in April, we had the VIP passes which gives you a no queueing access to everywhere. VIP pass is really cool, but it comes with a price… Express pass is almost as good as the VIP pass. You have shorter queueing time anyway.  

Lomien aikaan monet suosikkipaikat Singaporessa voivat olla ruuhkaisia, siksi niihin kannattaakin mennä heti aamusta. Näin mekin teimme ja silti saimme jonottaa reilun tunnin Express -passejamme. Jonotus näkyi vain sisäänkäynnin luona, muuten itse puistossa jonoja ei pahemmin ollut. Express-passilla pääsee kätevästi normaalijonoa nopeammin. Viime kerralla meillä oli hintavat VIP-passit, joilla pääsi kaikkien jonojen ohi. Se on erittäin kätevää, mutta myös erittäin kallista.

I must say Universal Studios has some really cool rides. My favourite ones are the Mommy, Transformers and Galactica. I’m not into rollercoasters at all, but Vesa talked me into this one…

Tykkään Singaporen huvipuistosta todella paljon. Se on juuri sopivan kokoinen ja siellä on kivoja laitteita, kuten pimeässä kulkeva vuoristorata Mommy ja Calactica. En ole vuoristoratojen ystävä, mutta enköhän minä jo täällä sellaisessakin käynyt…Vesan “pakottamana”. 

IMG_4926

There is actually two different rollercoasters, blue and red. We took the blue one. My god, it really was as horrible as it looks. Or maybe you thinks this is a piece of cake…

Tässä vuoristoradassa on oikeastaan kaksi vuoristorataa, sininen ja punainen. Me kävimme nyt sinisessä ja voi hyvänen aika. Kyllä oli sellaista kyytiä, että meinasit köntsät tulla housuun. Aivan kamala laite, juuri niin kamala miltä se kuvassa näyttää. Tai no, jos vuoristoradoista tykkää, niin eihän tuossa sitten ole mitään ihmeellistä…Seuraavan kerran sitten kokeillaan tuota toista, hui!

The amusement park is full of other great adventures as well. Onneksi huvipuistossa oli myös rauhallisempiakin vekottimia.

IMG_4984

IMG_4920

IMG_7551

IMG_4937

IMG_7564

IMG_4969

IMG_7544

IMG_4934

IMG_4922

IMG_7560

IMG_4955

IMG_7541

IMG_4925

IMG_7510

IMG_4986

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s