At the Zoo – Eläintarhassa

It’s last day of the holidays and tomorrow Onni and Emma are going back to school. Hallelujah! Like I said earlier we had such a wonderful Christmas holiday with so many activities. I’m still going through with you some of things we did over the holidays (as we did so much 😉 ). One of them was a visit to the Zoo. We’ve been there before but decided to go again with the grandparents. This time I tried to take different pictures than last visit. Some animals we didn’t even see last time. I really never get tired of this place. The Singapore Zoo is amazing!

Tänään lapsilla on viimeinen lomapäivä ja huomenna on paluu kouluun. Onneksi! Kyllä alkaa itsellä olla jo voimat vähissä, kun pitää lapsia viihdyttää päivästä toiseen. Puhumattakaan siitä, että lapset ovat jo tylsiintyneitä toisiinsa ja kiinaaminen alkaa jokaisesta pienimmästäkin asiasta.

Käyn tässä vielä läpi loman aikana tekemiämme juttuja ja yksi niistä oli vierailu eläintarhassa. Olemme käyneet siellä jo kerran aikaisemmin, mutta isovanhempien ollessa täällä vierailulla, päätimme mennä sinne uudestaan. Jälleen kerran paikka ei tuottanut pettymystä. Tällä kertaa näimme myös sellaisia eläimiä, joita viime kerralla ei nähty. Singaporen eläintarha on kyllä ihan huippupaikka, jossa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin!

IMG_7751

IMG_4992

IMG_5003

IMG_5022

IMG_5041

IMG_5058

IMG_5043

IMG_5049

IMG_7816

IMG_7749

IMG_5017

IMG_5007

IMG_5149

IMG_5148

IMG_5162

IMG_5171

IMG_7841

IMG_5134

IMG_5144

IMG_5190

IMG_7775

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s