Singapore 360°

The Singapore Flyer is one of the top attractions in Singapore. A ride with the Asia’s largest observation wheel takes you 165 metres (London Eye is 135 metres) above ground. This is where to go for the most magnificent views of Singapore and beyond. On a clear day you can see as far as 45 kilometres away and spot parts of Malaysia and Indonesia. Transportation on this glass capsule will take 30 minutes. It’s a very slow ride. 

I went there with Onni and Emma on a beautiful day but will definitely revisit there for some night scenes.

Did you know buildings in Singapore cannot be higher than 280 metres. There are presently three buildings of that height: OUB Centre, UOB Plaza and Republic Plaza.

*

Singapore Flyer on yksi Singaporen suosituimmista turistinähtävyyksistä. Se on jo arkkitehtuuriltaan huomiota herättävä ja Aasian suurin maailmanpyörä, joka kohoaa 165 metriä (Huom. London Eye on 135 metriä korkea) merenpinnan yläpuolelle. Näkymät ovat huikeat ja kirkkaalla ilmalla voi jopa nähdä 45 kilometrin päähän aina Malesiaan ja Indonesiaan asti. Yksi kierros maailmanpyörässä kestää n. 30 minuuttia ja se on ihan riittävä. Matka taittuu hitaasti, joten aikaa nähdä ja kuvata kaikki on riittävästi.

Kävin täällä yhdessä lasten kanssa päivällä, mutta ehdottomasti haluan mennä uudestaan illalla, kun kaupunki kylpee valoissa. Tämä on kerrassaan upea paikka!

Tiesitkö, Singaporessa rakennukset eivät saa olla yli 280 metriä korkeita.

IMG_5431

IMG_8142

IMG_8061

IMG_8057

IMG_8051

IMG_8077

IMG_8075

IMG_8065

IMG_8069

IMG_5411

IMG_8078

IMG_8083

IMG_5422

IMG_8084

IMG_8108

IMG_8121

IMG_8133

IMG_8097


The Singapore Flyer, 30 Raffles Avenue. 

3 thoughts on “Singapore 360°

 1. Jane

  Huikeat näkymät! Tämä flyer on vielä kokematta joten pääsee to do-listalle maaliskuun reissulla 🙂 Sitten vähän postauksen vierestä kysellään vinkkiä rantakohteesta lähellä Singaporea. Ollaan käyty Bali, Langkawi, Phuket ja Krabi. Bintan ja Batam eivät näytä kuvien perusteella kirkasvetisiltä paratiisisaarilta, joten nekään eivät houkuta. Toiveena päästä rantsuun ilman lentoa joten jos osaat vihjaista jostain mukavasta rannasta niin olisi kiva. Toki nämä mun toiveet ovat aika mahdottomat mutta ajattelin silti kysäistä 🙂 Kivaa tammikuuta!

  Like

  Reply
  1. Milla Post author

   Onhan noita kivoja rantakohteita vaikka kuinka paljon, tässä muutama mainitakseni: Penang, Tioman saari ja Rawa Malesiassa, Malediivit, Lombok ja Riau saaret Indonesiassa. Ilman lentoa pääsee parhaiten Malesian puolelle. 🙂

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s