Stressed out – Turhia huolia

6bc9028836a82228607fa8b97887e446

Well said and I agree. But I still worry too much even I shouldn’t. I’m a bit stressed out for the moment and that’s why you haven’t heard from me for a while. We are in process of changing school for Onni and Emma and that stresses me out. Application after application, school visit after another…

IMG_4234

Niinpä. Olen “hieman” stressaantunut tällä hetkellä ja siksi olen pitänyt taukoa blogista. Olemme etsimässä uutta koulua Onnille ja Emmalle ja se jos mikä aiheuttaa minulle stressiä, vaikka ei tosin pitäisi. Hakemuksia ja kouluvierailuja toisensa perään…Onneksi Singaporessa näitä kouluja riittää.

images-4Relax – So I did…Rentoudu – eli tuumasta toimeen.

 • Self made pedicure. Kotona tehty pedikyyri ja jalkakylpy.

IMG_8580

 • Sunday morning coffee outside in the garden & Finnish magazines. Sunnuntaiaamun kahvi ulkona terassilla ja suomalaisia lehtiä.
 • Take kids to the shopping mall and let them have a ride or two with these funny “cars”. Nothing relaxes more than seeing your kids having fun. Vie lapset hassuttelemaan vaikkapa näillä ostarin hassuilla menopeleillä. Mikään ei tunnu kivemmalta kuin hauskaa pitävät lapset.

images-2

Enough said. It’s time to put my thoughts somewhere else and stop worrying too much. So I’ll be taking my camera and head out. My blog needs me – I need my blog. 

Eiköhän näillä taltuteta stressi.On siis aika suunnata ajatukset toisaalle ja lopettaa turha asioiden murehtiminen. Ei muuta kuin kamera esiin ja ulos kuvaamaan. Blogini tarvitsee minua ja minä blogia.

Have a relaxing rest of the week! Rentouttavaa loppuviikkoa!


 

5 thoughts on “Stressed out – Turhia huolia

 1. Hei, saanko kysyä miksi etsitte lapsille uutta koulua? Eikö taso miellyttänyt? Onko siellä helppoa vaihtaa koulua kesken lukuvuoden? Käytetäänkö eri kouluissa mm samoja kirjoja? Olisi kiva saada postaus sikäläisestä koulusysteemistä.

  Like

  • Hei Kati ja kiitos viestistäsi. Meillä koulunvaihtoon on monta syytä ja kerron niistä mielelläni lisää, kunhan uusi koulupaikka löytyy. Koulu vaihtuu kesän jälkeen. Kesken lukuvuoden koulua on mahdollista vaihtaa, mutta kalliiksi se tulee. Koulumaksut ovat aina lukukausittain suoritettavia ja niitä ei palauteta, kun tietty aika on kulunut, joissakin kouluissa palautusta ei tehdä ollenkaan. Meillä on kokemusta vain kansainvälisestä koulusta, paikalliset koulut ovat aikalailla erilaisia, niistä osaa ehkä joku muu kertoa.

   Like

   • Hei, juurikin kans.väl koulusta olisikin kiva kuulla. Meillä on siis kokemusta vain suomalaisesta koulusysteemistä. Emme ole lähdösdä ulkomaille mutta kouluasiat aina kiinnostaa.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s