Partytime – Juhlan aika

Our precious daughter Emma turned 8 a couple weeks ago. It’s been party after party ever since. My god! I wonder how’s it going to be like when she gets older…

First party was on her actual birthday. She got presents from us in the morning before going to school. She also took some cupcakes to school to share with her classmates.

Helmikuu on meillä aina juhlakuukausi, silloin vietetään Emman syntymäpäivää. Tänä vuonna Emma otti juhlista kaiken ilon irti. Suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin, jo monia viikkoja sitten. Kun neidillä on jo tässä iässä tällaiset suunnitelmat, millaistahan se on sitten isompana…Voi voi sentään.

Ensimmäiset juhlat vietettiin tietenkin ihan oikeana syntymäpäivänä. Päivä alkoi kivasti heti aamulla lahjojen avaamisella. Koulukavereiden kanssa Emma halusi myös juhlia ja niinpä vein kouluun herkkuja koko luokalle. Ja joo, en todellakaan leiponut näitä itse. Ihan leipomosta tilasin :).

Emma's Birthday-1-30

Emma's Birthday-1-31

Emma's Birthday-1-32

Party number two was a week ago with her Finnish friend. They had such a nice playdate with boardgames, swimming and Xbox dance game. Not to mention some delicious snacks.

Toiset juhlat vietettiin viikko sitten Emman suomalaisen kaverin kanssa. Leikkitreffeistä tuli synttärijuhlat, sillä ystävä ei pääse osallistumaan myöhemmin pidettäviin kaverisynttäreihin. Tytöillä riitti moneksi tunniksi tekemistä. Välillä pelattiin, piirrettiin katuliiduilla, uitiin ja tanssittiin Xboxin tanssipelin tahtiin. Unohtamatta tietenkin herkkuja, joita tarjoilin tytöille Emman omalla parvekkeella.

Emma's Birthday-1-33

Emma's Birthday-1-34

Last Saturday we held the party number three with Emma’s classmates. We chose to have the party at Fun N Laughter playground. This turned out to be an excellent venue for Emma’s party. Fun N Laughter is located in City Square Mall, Little India. The playground is for children aged 2 to 12 years old. However I think it’s more suitable for older kids. I would say 6 years and up. The playground is not big but considering the size it is very well equipped. In matter of fact it’s perfect size for the birthday party. The 2 storey playground comes with two trampolines, wave slide, ramps and cannon blaster.

Viime lauantaina oli sitten se suuri päivä, jota Emma oli niin hartaasti odottanut. Synttärijuhlat luokkakavereiden kanssa. Emma halusi kutsua koko luokan (15 lasta), joten piti löytää sopiva juhlapaikka, joka sopisi niin tytöille kuin pojillekin. Pienen etsinnän ja nettisurffailun jälkeen löysinkin todella kivan paikan. Fun N Laughter. Tämä on pienoisversio Hoplopista ja siis tosi pieni versio. Leikkipaikka on tarkoitettu 2-12-vuotiaille, mutta mielestäni paikka ei ole ihanteellinen alle 6-vuotiaille, koska he jäävät helposti isompien lasten jalkoihin. Leikkipaikassa on vain kaksi reittiä yläkertaan, joten pienten ollessa kapuamassa ylös tungosta syntyy. 

Leikkipaikka sijaitsee ostoskeskuksessa, kuten täällä on yleensä tapana. Alkuun pidin paikkaa todella pienenä, mutta päätin kysäistä asiaa myös Emmalta itseltään. Hän kävi Onnin kanssa “koeleikkimässä” paikan. Emma totesi aika alkumetreillä, että tämä on SE paikka, täällä juhlat pidetään. Ja osoittautuikin niin, että paikka oli täydellinen synttäreiden viettopaikka juuri siitä syystä, että se ei ole liian iso. Pieneksi leikkipaikaksi täällä oli todella paljon tekemistä ja luokkakaverit oikeasti leikkivät yhdessä ilman, että hukkuivat isoon leikkipaikkaan, josta kukaan ei löydä ketään. 

Emma's Birthday-1-4

Let’s go to the party. – Juhliin lähdössä.

Emma's Birthday-1-13

Emma's Birthday-1-48

Emma's Birthday-1-47

Emma's Birthday-1-50

Emma's Birthday-1-49

Emma's Birthday-1-53

Emma: This place is so much fun! Täällä on todella kivaa!

Emma's Birthday-1-51

Emma's Birthday-1-12

Emma's Birthday-1-57

Emma's Birthday-1-72

Emma's Birthday-1-67

Emma's Birthday-1-70

Emma's Birthday-1-56

There is also a party room and a room with an interactive projector games (approx. 20 games). I booked us the party room. The room is nicely decorated and yet you can bring your own decorations. There is no catering service so you need to bring your own food or order from outside catering. The playground is not overly expensive but you need to book your party slot well advance. The booking is for 2,5 hours.

Leikkipaikassa on myös juhlatila sekä erillinen huone peleille. Pelivalikoimassa on n. 20 peliä. Juhlatila on värikäs ja sopivan kokoinen n. 20 lapselle. Jos on enemmän vieraita, kannattaa varata myös viereinen pelihuone. Juhlatilaan saa tuoda myös omia koristeita. Ainahan se ei täällä ole sallittua, kuten esim. Kids Amaze -leikkipaikassa. Tämä on mielestäni edullinen juhlien viettopaikka ja mikä parasta, ei tarvitse keksiä lapsille ohjelmaa. Muista kuitenkin tehdä juhlatilavaraus ajoissa. Huonevuokra on aina 2,5 tuntia kerrallaan. 

Emma's Birthday-1-8

Emma's Birthday-1-5

Emma's Birthday-1-44

Emma's Birthday-1-73

Emma's Birthday-1-52

GameroomPelihuone

Emma was full of joy when her classmates gathered around her and sang Happy Birthday to her. Then it was time for a chocolate cake. I ordered the cake from Madame Patisserie. 

Emma oli riemuissaan, kun luokkakaverit kokoontuivat hänen ympärille ja lauloivat synttärilaulun. Sitten oltiinkin jo suklaakakun kimpussa. Kakku oli taivaallisen hyvää. Kakun kuvioinnin mallin löysin netistä ja Emma tykkäsi myös itse lopputuloksesta. Kakun tilasin Madame Patisserie –leipomosta.

Emma's Birthday-1-40

Emma's Birthday-1-41

Emma's Birthday-1-42

Emma's Birthday-1-38

At home it was time to open presents and Emma was so happy about every present she got. Kotona odotti lahjojen avaaminen ja voi sentään mitä lahjoja Emma saikin. Jokainen lahja oli mieluinen.

Emma's Birthday-1-75

Emma's Birthday-1-78

But that wasn’t all…The last party was held yesterday. Emma had her Finnish friends over our house. Understandably she is over the moon to have Finnish friends as she did not have those in Shanghai and the best friend is in Finland. 

Eikä siinä vielä kaikki. Viimeiset synttärijuhlat vietettiin eilen suomalaisten kavereiden kanssa. Emma on löytänyt täältä todella kivoja suomalaisia kavereita ja vieläpä samanikäisiä. Todella kiva kaveriporukka on kasassa. Shanghaissa suomalaisia kavereita ei ollut samassa määrin ja paras kaverikin on Suomessa, joten nyt Emma ottaa tästä mahdollisuudesta kaiken ilon irti.

Emma's Birthday-1-84

Emma's Birthday-1-88

Emma's Birthday-1-90

Emma's Birthday-1-28

Emma's Birthday-1-26

Yesterday evening Emma also made a FaceTime call to her dear friend in Shanghai. It was their first call since our move from Shanghai. The girls mainly giggled and just looked at each other, so cute. From now on she will be calling and sending messages to her friend more often. So that’s all for parties, we are done. Hallelujah!

Eilen Emma sai myös ensimmäistä kertaa yhteyden kiinalais-amerikkalaiseen ystäväänsä Shanghaissa. Tytöillä on nyt käytössä Facetime ja puhelu oli täynnä kikatusta. Täydellinen lopetus tähän juhlien täyteiseen viikonloppuun. Juhlat on nyt juhlittu. Halleluja! (Tänään maanantaina, kun kirjoitan tätä juttua voin todeta, että myös tänään otettiin puhelu Shaghaihin. Nyt sentään päästiin jo juttelemaankin…)

Emma's Birthday-1-29

It’s good to be 8!

On kivaa olla 8 vuotta!

Emma's Birthday-1-74


Fun N Laughter: City Square Mall #B2-32, 180 Kitchener Road, Singapore 208539

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s