Pit stop – Pysähdys

Greetings from Finland. I had a wonderful time over there. I will tell you more about my trip soon. I came home yesterday, but just for a one night. Emma was really happy to see mommy again. Well, Vesa and Onni were happy to see me too :).

Terveisiä Suomesta. Loma oli aivan mahtava. Kerron matkastani pian lisää. Eilen iltapäivällä palasin kotiin, mutta vain yhdeksi yöksi. Emma oli ikävöinyt äitiä paljon ja odotti minua innoissaan kotiin. No, ehkäpä Onni ja Vesakin minua odottivat, edes vähän :).

IMG_0746

IMG_0748

I’m really exhausted after travelling and could really use some sleep now.

Suomen reissu meni pitkälti viiden tunnin yöunilla, joten väsymys on tällä hetkellä aikamoinen. Pitkät yöunet olisi aika kova sana nyt.

IMG_0749

…Yeah, I would take all that but I have to settle with a hug and a coffee. You see, I’m packing again as we are now heading over to Japan. This really is a pit stop at home. I’m sorry but you’ll have to wait my proper post for another week. Hang in there, talk to you soon.

…Nuo kaikki vaihtoehdot kelpaisivat juuri nyt, mutta täytyy tyytyä tuohon haliin ja kahviin. Täällä ollaan nimittäin taas pakkauspuuhissa. Olemme lähdössä perheen kanssa Japaniin lomalle. Kunnollista blogipäivitystä joudutte siis odottamaan vielä toisen viikon. Siihen asti, heipä hei!

IMG_0752

IMG_0754

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s