Tatty Marsh

It’s springtime! At least in my mind as for us it’s summer every day. I don’t know about you but I get exited about spring. We Finnish are used to long and dark winter. Springtime bring everything back to life. That’s also when you feel redecorating home. For a time being I’m not interested in redecorating our house in Singapore as this is a short term rental house. So I’m redecorating our summer house back in Finland.

Nyt on kevät! No, ainakin Suomessa ja mielessäni. Meillä on kesä joka päivä ja niin ihanaa kuin se onkin, niin kaipaan kyllä Suomen kevättä. Se on lempivuodenaikani. Silloin luonto herää, päivät pitenevät ja aurinko sulattaa lumet ja jäät. Uskon, että en ole tämän asian kanssa yksin, mutta keväällä sitä haluaa myös uudistaa omaa kotia, eikö vain? Sisustuslehdet suorastaan pursuavat kevätuutuuksia ja tietenkin sitä itsekin innostuu haaveilemaan uudistuksista kotona. Olen haalinut itselleni muutamia sisustuslehtiä, koska nyt on kevät ja on kiva tietää kevään sisustustrendit. Mielessäni on saada ideoita kesämökkimme sisustukseen, sillä oma koti Suomessa on vuokralla. Joten eikun haaveilemaan ja ideoimaan kesämökin sisustusta…

untitled-1-62

untitled-1-53

This is definitely something I haven’t done for ages. Sit down and go through these magazines. Let’s face it, I’ve been too carried away by nature in Singapore. All I’ve been doing for months is exploring outdoors. Which I love. That’s just something I never experienced in Shanghai because there’s no nature and outdoor activities are limited. So what I did in Shanghai was shopping. And lots of it! At the end I really got bored with shopping. Now you may think how can anybody get bored with shopping? Well, I did and it’s not until now when I feel I’m ready to hit stores again. Even though I may not be able to buy much. Singapore is just too expensive. But you never know if you make good bargain…

Siitä onkin aikaa, kun viimeksi istuskelin rauhassa lukemassa sisustuslehtiä. Kuten olette ehkä huomanneet, olen keskittynyt lähinnä luonnossa seikkailuun. Pienen Singaporen luonto on saanut minut sekaisin ja olen innostunut enemmän kiertämään puistoja kuin tavarataloja ja sisustuskauppoja. Shanghaissa se oli juuri toisin päin, siellä kun ei luontoa ole. Eikä ulkona tehnyt juuri mieli aikaa edes viettää. Shanghaissa siis shoppailtiin, ja paljon. Niistä ajoista meillä on muistona yhtä sun toista ja kaikkea ei tuotu edes mukana Singaporeen, vaan osa lähetettiin Suomeen. Luulenpa, että se yltiöpäinen shoppailu kyllästytti minua siinä mielessä, että en ole kaivannut sitä yhtään. Paitsi nyt. Lähes vuosi muutosta on kulunut ja olen valmis taas shoppailemaan. Tai no, en usko shoppailevani juurikaan, koska Singapore on todella kallis. Mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä löytöjä sitä tekee…

So lets get started. My first shopping destination is a gorgeous home décor shop in Tanglin Mall – Tatty Marsh. The shop itself is quite small but full of beautiful items. Whether your style is country, romantic or contemporary you will most likely find something from here. I know what I’m talking about, find out at the end.

I visit the shop a couple months ago (yes, it took me this long to write about it and you know why…nature). But lets see what Tatty Marsh has to offer.

Eli takaisin shoppailun maailmaan. Vaikka en itse mitään ostaisikaan, niin saanpahan ainakin esitellä näitä kivoja ostospaikkoja teille muille. Ensimmäinen shoppailukohde on Tatty Marsh, joka sijaitseen Tanglinin ostoskeskuksessa. Kauppa on aika pieni, mutta todella kauniisti laitettu ja kätkee sisäänsä paljon tavaraa. Kestää vähän aikaa, että pystyy hahmottamaan mitä kaikkea liikkeessä on. Liikkeestä löytyy varmasti jokaiselle jotakin, tai no ei löydy varsinaista retrotavaraa, onneksi. Minä löysin täältä monta kivaa juttua niin mökille kuin kotiinkiin. 

Vierailin liikkeessä muutama kuukausi sitten ja vasta nyt sain aikaiseksi kirjoittaa siitä. Niin ja syynkin kyllä tiedätte, luontomatkailu. Mutta tässä se nyt on, Tatty Marsh.

untitled-1

untitled-1-51

untitled-1-52

untitled-1-3

untitled-1-4

untitled-1-5

untitled-1-7

untitled-1-9

untitled-1-12

untitled-1-25

untitled-1-20

untitled-1-34

untitled-1-32

untitled-1-28

untitled-1-40

Bath balls and cakes – Kylpypalloja ja kylpykakkuja.

untitled-1-23

untitled-1-41

untitled-1-36

untitled-1-48

untitled-1-29

untitled-1-47

untitled-1-49

untitled-1-50

untitled-1-35

untitled-1-10

My favourite pick is this lantern. I really regret for not buying it at the time. I wonder if it’s still available?

Minun suosikkilöytöni on tämä lyhty. Harmittaa, että en ostanut tätä. Olisikohan tämä vielä saatavilla?

untitled-1-24

untitled-1-31

So what did I buy then? I bought two things and the first one is this bucket. I was going to take it back to Finland this summer but it’s just too big to carry so I will keep it here with me. 

Mitäs minä sitten ostin, jos en tuota lyhtyä? Ostin kaksi tuotetta, joista toinen on tämä juomasanko. Ostaessani ajattelin viedä tämän Suomeen ja uuteen kesäkeittiöömme, mutta tämä on kyllä liian iso vietäväksi lentokoneeseen (ei muuten, mutta kun on jo muutakin vietävää). Eli astia jää tänne ja menee Suomeen sitten joskus.

untitled-1-57

untitled-1-56

The other item I bought is this lampshade. This is perfect for our summerhouse and this one I’m taking with me this summer.

Toinen ostamani tuote oli tämä lampunvarjostin. Tämä sopii täydelliseti mökille ja lähtee siis mukanani Suomeen kesällä.

untitled-1-61

untitled-1-60

But that lantern, oh man I need to go back and see if they still have it and I really hope it’s not too expensive. Wish me luck.

Mutta se lyhty, argh! Täytyy käydä katsomassa, josko sitä olisi vielä saatavilla. Toivotaan tietysti, että myös että se olisi budjettiini sopiva.


Tatty Marsh

#02 -07 , Tanglin Mall, 163 Tanglin Road, Singapore 247933

Opening hours 10.00a.m. – 9.00 p.m

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s