Weekend fun – Viikonloppukivaa

Hey everyone, I hope you enjoyed your weekend. I had a super fun weekend. As Vesa was travelling again I had my friends over on Saturday. We had some food, wine and Sangria. Kids were also entertained by playing with each other and swimming. We even had a fashion show by Emma and her best friend Laura.

Heippa kaikki, toivottavasti sinulla oli kiva viikonloppu. Minulla oli ihan huippuviikonloppu. Vesan ollessa taas työmatkalla, kutsuin ystäväni meille kylään lauantaina. Koko päivähän siinä vierähti, kun istuimme hyvän ruoan ja juoman äärellä. Vaikka Vesa kovasti epäili grillaustaitojani, onnistuin kuitenkin hyvin tehtävässä. Lapsille hodareita ja meille aikuisille grillasin vihanneksia. Lisäksi tein ensimmäistä kertaa elämässäni Sangriaa, joka onnistui todella hyvin. Myös lapset viihtyivät hyvin keskenään. Saimme ihastella tyttöjen muotinäytöstä ja uima-esitystä poikien keskittyessä Legoihin, Nerf pyssyillä sotimiseen ja Minecraftin pelaamiseen. 

untitled-1-12

untitled-1-13

untitled-1-7

untitled-1-11

untitled-1-15

 

 

On Sunday I took the kids to West Coast Park. This park is really nice and there is a huge playground. We even saw some parrots.

Sunnuntaina vein lapset West Coastin puistoon. Ei muuta kuin lapsille skootterit auton takakonttiin ja sitten puistoilemaan. Puistossa on todella iso leikkipaikka, josta lapset tykkäävät paljon. Puistoiluun on helppoa yhdistää myös piknik. Näimme puistossa myös papukaijan, joka oli tuotu sinne ulkoilemaan. Hieno oli lintu ja kovin oli hassu, kun nauraa rätkätti itsekseen ja huuteli milloin mitäkin. 

untitled-1-30

untitled-1-31

untitled-1-65

untitled-1-67

untitled-1-68

untitled-1-61

untitled-1-35

untitled-1-38

untitled-1-70

untitled-1-74

untitled-1-79

untitled-1-85

untitled-1-83

untitled-1-87

untitled-1-86

untitled-1-80

untitled-1-42

untitled-1-69

untitled-1-71

untitled-1-41

untitled-1-51

untitled-1-62

untitled-1-116

untitled-1-110

untitled-1-43

untitled-1-98

untitled-1-99

untitled-1-90

untitled-1-92

untitled-1-97

untitled-1-103

untitled-1-44

untitled-1-102

untitled-1-108

untitled-1-109

untitled-1-115

untitled-1-121

untitled-1-120

After a hot afternoon we jumped into the pool. Even me although I’m not so much into swimming. Nice ending for this weekend.

Have a great start of the week!

Hiostavan iltapäivän jälkeen kotona oli kiva hypätä uima-altaaseen. Vaikka en pidä kauheasti uimisesta, oli meillä lasten kanssa kivaa sukellella ja opinpa jopa Emman opastuksella seisomaan käsillä vedessä tai no ainakin sinne päin…

Hyvää viikonalkua!

untitled-1-56

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s