Child’s play – Lasten leikkiä

This post is for all children or childlike. Tiong Bahru Park has a wonderful playground. Who can resist playing in a life-sized train? Or perhaps on a merry-go-round? Slide with a flying fox or play with a good old swing. Surrounded by lush greenery with ponds and nice pathways to stroll with a scooter this park is fantastic for the whole family. The park is not too big but you can easily spend here hours. While children are playing give yourself a rest and relax on a bench. I visited the park together with Onni and Emma and our friends. Now let’s play!

Tämä postaus on kaikille lapsille tai lapsenmielisille. Tiong Bahrussa on kiva leikkipuisto, joka meillä bongattiin heti muutettuamme Singaporeen. Ja vihdoinkin viime viikonloppuna kävimme puistossa ystäviemme kanssa. Puiston ehdoton vetonaula on kallellaan oleva juna. Junassa voi kiipeillä ja liukumäkiä pitkin pääsee takaisin hiekalle. Puisto ei ole liian iso, mutta silti siellä saa ajan kulumaan tunneiksi. Puistossa on myös pikkuteitä, joita pitkin voi ajella vaikkapa skootterilla. Ja lasten leikkiessä aikuiset voivat rentoutua penkeillä, joita puistossa on runsaasti. Ja sitten leikkimään!

untitled-1-57

untitled-1-56

untitled-1-58

untitled-1

untitled-1-45

untitled-1-42

untitled-1-41

untitled-1-19

untitled-1-14

untitled-1-25

untitled-1-4

untitled-1-20

untitled-1-49

untitled-1-44

untitled-1-39

untitled-1-12

untitled-1-54

untitled-1-64

While children were playing I stayed under the shade with my friends. Not that it was any cooler out there. It was once again a HOT day.

Lasten leikkiessä päädyimme ystävieni kanssa katoksen alle istuskelemaan. Päivä oli taas tuskaisen kuuma, joten mitenkään viilempäähän siellä varjossa ei ollut.

untitled-1-62

We had such a nice afternoon! Thank you for our little test group Emma, Onni, Laura, Topi and Kata. And of course my dear friends Maria, Minna and Teemu.

Mikäpä täällä on kavereiden kanssa viettää aikaa, kun lapsetkin tulevat niin hyvin toimeen keskenään. Kiitos tämän postauksen työryhmän lapsille Emmalle, Onnille, Lauralle, Topille ja Katalle. Ja tietenkin minun ystäville Marialle ja avioparille Minna ja Teemu.


TIONG BAHRU PARK

Tiong Bahru Road, 168732 Singapore. (Along Tiong Bahru Road and Lower Delta Road)

MTR: Tiong Bahru (A 5 minute walk from Tiong Bahru MRT station)


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s