Classic Style – Klassista tyyliä

This week I visited a beautiful store Bungalow 55 here at my neighbourhood, Bukit Timah.

Tällä viikolla vierailin kotimme lähellä olevassa Bungalow 55 sisustusliikkeessä.

Bungalow 55 offers plenty of beautiful, quality items. There is home accessories, lighting, decorative things, customised furniture cushions, wicker baskets, porcelain, rugs and gifts with an international flavour. The selection at the store is classic, timeless, and it’s style is rustic, yet modern with brands from America, Europe and Australia.

Bungalow 55 is for you if you enjoy styling up your house with a classic style. Beauty comes with a price so some items might be a bit pricy. You can always also just have a look for a new ideas. Bungalow 55 was definitely a pleasant discovery.

Bungalow 55:den valikoimissa on kauniita ja ajattomia sisustustavaroita, valaisimia, tyynyjä, peittoja, mattoja, koreja, posliiniesineitä. Liikkeen klassisen tyylikkäät tuotteet on tuotu Amerikasta, Austraaliasta ja Euroopasta. Kauniilla tuotteilla on myös hintansa ja tämän liikkeen hintataso on melko korkea. Kiva siellä on myös vain käydä ihastelemassa ja hakemassa uusia ideoita.

untitled-1-10

untitled-1-2

untitled-1-4

untitled-1-8

untitled-1-106
untitled-1-7

untitled-1-107
untitled-1

untitled-1-59

untitled-1-54

untitled-1-55

untitled-1-53

untitled-1-50

untitled-1-45

untitled-1-46

untitled-1-33

untitled-1-31

untitled-1-12

untitled-1-11

untitled-1-15

untitled-1-17

untitled-1-14

untitled-1-36

untitled-1-57

untitled-1-49

untitled-1-44

untitled-1-42

untitled-1-52

untitled-1-39

untitled-1-40

untitled-1-27

And then my favourite must buy items. Tässä minun suosikkituotteeni. 

untitled-1-48

This gorgeous lamp – Upea lamppu.

untitled-1-47

A mirror. Definite must have! – Peili, täytyy saada!

Thank you Bungalow 55 and Sue for letting me take pictures. See you soon again!

Kiitokset Bungalow 55:lle kuvausluvasta.

untitled-1-108


BUNGALOW 55

501 Bukit Timah Road
#01-05A, Cluny Court
Singapore 259760

MRT: Botanic Gardens (Yellow line)

OPENING HOURS

Mon – Sat
10.00 am – 7.00 pm

Sunday
10.00 am – 6.00 pm

SOCIAL MEDIA

Website, Facebook, Instagram, Pinterest.

Ps. To find out more about Bungalow 55 or its owner Nina Beale read this.

untitled-1-13


Bungalow 55 is located at boutique shopping mall, Cluny Court. Entrance to Bungalow 55 is from outside. Cluny Court is a wonderful little shopping paradise. There are many unique and good quality shops. So if you decide to visit Bungalow 55 take a look also Cluny Court shops. You will love it there. Have a delicious lunch or coffee at DaPaulo Gastronomia or buy a dress from Simone Irani (I did, see it in a picture). Cool gifts can be bought from Groovy Gifts. If you are going there with a car I must warn you about parking. Cluny Court parking garage must be one of the smallest and tightest I’ve been, so be careful not to scratch your car. Luckily I didn’t :).

Bungalow 55 sijaitsee pienessä Cluny Courtin ostoskeskuksessa. Bungalow 55:den sisäänkäynti on kadunpuolelta, ei ostoskeskuksesta. Cluny Courtissa on monta pientä hyvätasoista putiikkia, joissa on mm. lasten- ja aikuistenvaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, lahjatavaroita, kauneushoitola, ravintoloita, kukkakauppa, Cold Storage ruokakauppa. Tämä on ehdottomasti yksi suosikki ostospaikoistani. Simone Iranin liikkeessä on kivoja mekkoja. Juuri sellaisia, jotka sopivat tänne Singaporen ilmastoon (kuva ostamastani mekosta on kuvakollaasissa). Pieni varoituksen sana Cluny Courtiin autolla tuleville. Autotalli on pienistä pienin ja ahdas. Varovasti siis pitää mennä, että ei auto kolhiinnu. Minä ja auto selvisimme ilman naarmuja :).

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s