Maaseudulla & Sisustustalo Ribbon – Countryside

Viime viikonlopun vietin vanhempieni luona Varsinais-Suomessa, Somerolla. Lapset ovat viettäneet siellä lomaa tänä kesänä lähes kuukauden ja mikäs siinä, kun lapsille on siellä yhtä sun toista puuhaa. Paikka on heille varsinainen paratiisi. Vanhempani asuvat kirjaimellisesti keskellä peltoa ja minusta on aina rentouttavaa käydä siellä ja rauhoittua katselemalla yli peltojen siintävää maisemaa. No, jaksan sitä muutaman päivän ja sitten minun onkin jo päästävä lähemmäs kaupunkielämää. Vauhdikkaan Tampereen reissuni jälkeen oli ihanaa hengähtää hetki maaseudun rauhassa ja rupatella äidin kanssa viinilasin äärellä.

Last weekend I visited my parents. They live in the countryside in the middle of the fields. The place is really peaceful and beautiful a true paradise for Onni and Emma. For me this is a relaxing getaway for a day or two then I need to get back to town. After my trip in Tampere I was happy to relax at my parents house and drink some wine with my mom.

Unknown

untitled-1-22

untitled-1-104

untitled-1-101

untitled-1-109

untitled-1-105

untitled-1-115

untitled-1-25

untitled-1-23

untitled-1-116

untitled-1-107

Aina vieraillessani Somerolla pyrin käymään myös jossakin maaseudun sisustusmyymälässä. Parin viimeisen vuoden ajan, olen joka kesä käynyt Loimaalla sijaitsevassa Ribbon sisustusliikkeessä. Loimaa sijaitsee n. 45 kilometrin päässä Somerosta, joten matka ei ole mahdottomuus. Sitä paitsi, mikäpä on ajellessa pitkin kaunista Suomen maaseutua. 

Loimaalla ei ole mielestäni mitään muuta vierailemisen arvoista kuin Ribbon. Ribbonilla on kaksi liikettä, joista suurin yli 1000m2 pääliike sijaitsee Loimaalla. Toinen, paljon pienempi myymälä sijaitsee Humppilan lasitehtaan tiloissa. Loimaan liike on täynnä monipuolista sisustustavaraa, mattoja, valaisimia, kankaita ja vaatteita. Myymälän tiloissa toimii myös sisustusompelimo ja upea näyttelytila. Täällä saa kyllä aikansa kulumaan, koska nähtävää on niin paljon.

Ribbon on muutakin kuin vain myymälä, sillä tarjolla on myös suunnittelupalvelua, sisustusompelimo, omassa puutyöverstaassa valmistettuja huonekaluja sekä tuotteiden toimitus- ja asennuspalvelua. Kuten minäkin, useimmat Ribbonin asiakkaat tulevat Varsinais-Suomen ulkopuolelta, pääosin pääkaupunkiseudulta. Olenkohan ensimmäinen, joka tulee ihan Singaporesta asti? Eli Ribboniin kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Ja jos liikkeissä vierailu ei ole mahdollista, niin ostoksia voi tehdä myös Ribbonin verkkokaupassa. Kurkistetaanpa nyt miltä liikkeessä näyttää.

Whenever I visit Somero I also want to visit some interior shops. There are so many beautiful and unique interior stores in countryside. I have visited Ribbon for the past couple of years. Ribbon is located in Loimaa and smaller store in Humppila. Loimaa is approx. 45 kilometres (28 miles) from Somero. This is definitely one of my favourite interior shops in Finland. Let’s have a look what’s in there.

untitled-1-100

untitled-1-7

untitled-1-14

untitled-1-38

untitled-1-35

untitled-1-15

untitled-1-63

untitled-1-11

untitled-1-77

untitled-1-82

untitled-1-83

untitled-1-51

untitled-1-52

untitled-1-31

untitled-1-43

untitled-1-46

untitled-1-97

untitled-1-48

Upea liike eikö vain? Kiitos Auli Willmannille kuvausluvasta. Nähdään taas Ribbonissa ensi kesänä.


Ribbon sisustustalo

Turuntie 6
32200 Loimaa

Avoinna:
ma-to 9-17
pe 9-18
la 9-14

Facebook 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s