Thank you! – Kiitos!

I’m back in Singapore and settling in after two months in Finland. As you may have seen my holiday in Finland was pretty awesome. I had so much fun and I could not have done it without my dear friends. I’m grateful I was able to meet so many of them. So this is for you my lovelies.

THANK YOU AND SEE YOU SOON!

Tervehdys, täällä sitä ollaan Singaporessa. Ennenkuin heittäydyn taas tropiikin vietäväksi, haluan vielä hetken muistella kivaa kesälomaani. Loma ei olisi ollut mitään ilman hauskoja hetkiä ystävien kanssa. Pitkiä keskusteluja, nauramista vatsa kippurassa, juhlimista ja skumpan juontia (monta lasia…). Valitettavasti silti ystäviä jäi myös tapaamatta, ensi kerralla sitten. Näillä muistoilla sitä jaksaa taas. Kaikille niille, joiden kanssa ehdittiin treffata (kaikki eivät päätyneet edes kuvakollaasiin, kun unohdettiin ottaa kuva, hups.):

ISO KIITOS, OLI MAHTAVAA NÄHDÄ. TAVATAAN TAAS PIAN!

This slideshow requires JavaScript.

Unknown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s