China Vibes – Kiinalaista sisustusta

If you a fan of Chinese antique like me then Fair Price Antique is one of the best places to shop in Singapore. Don’t let quite small store to fool you as this place has lots of things to offer. At first I thought I could take my picture quickly well it took some time to go through everything and I’m pretty sure I still managed to miss some cool items. The collection is pretty similar to Taylor B. Everything is very nicely and with thought presented. With such a small store they sure cover everything from furnitures, ceramics, stone statues to art and different kinds of accessories without being too crammed. Fair Price Antique is the place for some cool China Vibes.

Jos tykkäät sisällyttää kotisi sisustukseen kiinalaisia huonekaluja tai koristeita, on Fair Price Antiikkiliike juuri oikea paikka sinulle. Tämä liike on yksi suosituimmista kiinalaisten sisustustavaroiden ostopaikoista täällä Singaporessa. Tai no, eivät paikalliset täällä niinkään shoppaile vaan me expatit. Liike ei ole kovinkaan suuri, joten ei kannata heti ovella masentua. Pieneen tilaan on saatu yllättävän paljon erilaisia sisustustavaroita ja valikoima on runsas. Tuotteet ovat hyvin samanlaista kuin esimerkiksi Taylor B:ssä, jossa taas tavarapaljous on jopa hieman ahdistavaa. 

untitled-1-30

untitled-1-29

untitled-1-36

untitled-1-28

untitled-1-39

untitled-1-32

untitled-1-34

untitled-1-43

untitled-1-20

untitled-1-21

untitled-1-26

untitled-1-50

untitled-1-24

untitled-1-68

untitled-1-23

untitled-1-16

untitled-1-62

untitled-1-6

untitled-1-60

untitled-1-56

untitled-1-69

untitled-1-14

Visit Fair Price Antique at Tan Boon Liat Building. There you find also many other interior stores and yes I will visit these other stores as well, at some point anyway. Thank you Fair Price Antique for letting me take these pictures.

Fair Price Antiikkiliike sijaitsee Tan Boon Liat-rakennuksessa, jossa on myös monia muita sisustusliikkeitä. Tulen luonnollisesti vierailemaan myös niissä, kunhan tässä kerkiän. 

untitled-1-64

Ps. Here’s what I bought this time: Two red porcelain balls, three calligraphy brushes and a white stand.  Tässä tämänkertaiset ostokseni: kaksi punaista posliinipalloa, kolme kalligrafian harjaa ja valkoinen teline. 

 


Fair Price Antique

315 Outram Road,

#01-10 Tan Boon Liat Building

Open daily 11am – 6pm

Website, Facebook, Instagram


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s