Maissone

Even with my busy daily schedule (a mom, a blogger and an active member and an Editor in Chief for the Finnish community in Singapore) I time to time find time to go shopping. Thanks to my lovely friend I don’t have to do this alone. It’s so much more fun to go around with someone whose taste in decorations is similar to you. So some time ago we went shopping again and visited two shops. I’ll start with this cute little “boutique” Maissone located in Tiong Bahru.  Selection of homeware products are from around the globe. The style is a bit contemporary and Scandinavian in my opinion.

Viime kuukausina olen ollut kiireisempi kuin koskaan tänä kotiäitiyden aikana. Bloggaamisen ja kotiäitiyden lisäksi myös Singaporen suomalaisten yhdistystoiminta pitää minut kiireisenä. Mutta en valita, nämä kaikki ovat kivoja asioita, joita teen mielelläni. Silti välillä on kiva hengähtää ja tehdä jotain muuta, kuten käydä vaikkapa ostoksilla. Käymme ystäväni kanssa aina silloin tällöin ihastelemassa sisustuskauppoja ja harvoinpa näiltä reissuilta tyhjin käsin kotiin tullaan. Täällä on monia ihania sisustuskauppoja, joista muutamassa kävimme tässä jokunen viikko sitten. Aasialaisten huonekalujen ja sisustustuotteiden sijaan oli kiva vaihteeksi käydä liikkeessä, joka oli sopivan moderni ja skandinaavinen minun ja ystäväni makuun. Tässä esittelen nyt toisen kaupoista, Tiong Bahrussa sijaitsevan Maissonen

And here’s my shoppings. Tässä minun ostokseni.

Many lovely items in this shop don’t you think? This store is really charming and so in to my taste. I’m happy to go back at some point and do more shopping. Thank you Maissone for letting me take these pictures. 

The only bothering thing in this store was a lack of customer service. We were “welcomed’ by an shop assistant who seemed to be more interested in sitting by her desk than helping us out or making us feel welcome. Our questions were answered poorly without a smile and an eye contact, leaving us stunned by her unwillingness to do her job. It seemed like in every way we were disturbing her. We nearly left without buying a single thing because of her. Well, at least we got a bit happier attitude from her when we were leaving…with our shoppings.

Paljon ihania tavaroita, eikö totta? Olen kaivannut kauppaa, jossa saa kokea tuulahduksen skandinaavisuutta (muukin kuin IKEA) ja tämä on siihen oikea paikka. Vaikka liike oli kiva, täytyy risuja antaa liikkeen myyjästä. Enpä ole aikoihin kohdannut niin työhönsä kyllästyneen oloista ja tympeää myyjää, kuin Maissonessa oli. Myyjä poistui pöytänsä takaa vain silloin, kun kysyimme muutaman tuotteen hintaa. Hän vastasi lyhyesti, melkeinpä jopa töykeästi, ei katsonut meitä, ei hymyillyt ja palasi äkkiä turvaan pöytänsä taakse. Olimme aika pöyristyneitä myyjän käytöksestä ja lähellä oli lähteä kaupasta ilman ostoksia. Kaupat kuitenkin syntyivät ja myyjä olikin iloisimmillaan poistuessamme kaupasta. Että se siitä asiakaspalvelusta.


MAISSONE    

38 Eng Hoon Street, Tiong Bahru, 169783 SG
MONDAY – FRIDAY : 10.30 AM – 5PM
SATURDAY : 10.30 AM – 6P
SUNDAY : 10.30AM – 5PM

Website, Facebook, Instagram


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s