Lee’s Antiques and Interiors

So another shop I visited some time ago was Lee’s Antiques and Interiors. I’ve heard so many good things about this store and all expats in Singapore seems to know the owner Laura. So I had pretty high hopes when visiting this warehouse/shop. Lee’s Antiques and Interiors is a very good option when you are looking for a Chinese style pieces of decoration or furniture. There is three different warehouses. One on a street level, next to the entrance and two others on a sixth floor. Lee’s Antiques and Interiors is a warehouse shop. They have many beautiful items on sale however I would appreciate if it wasn’t so packed. I found it very difficult to walk around and properly look anything because furnitures were piled top of each other. I understand there is a limited space available but to be honest I really was looking for a bit more organised warehouse. I was also a bit annoyed that prices were not shown on each product. Laura was close by at all times for us to check the price but I would have preferred to have prices on a display instead of asking. So here’s some pictures I managed to take but it was difficult simply because there was no room for that. 

Tässä sitten se toinen kauppa, jossa vierailin ystäväni kanssa jokin aika sitten. Lee’s Antiques ja Interiors on varastomainen kauppa, jossa myydään erityisesti kiinasta tuotuja huonekaluja ja sisustustuotteita. Myymälätiloja on kolme. Ensimmäinen on katutasossa, rakennuksen sisäänkäynnin vieressä ja kaksi muuta ovat kuudennessa kerroksessa. Myynnissä on paljon kivoja tuotteita, joskin täytyy sanoa, että tavaraa on jopa liikaa tai ainakin ne on erittäin huonosti laitettu esille. Pöytiä ja lipastoja on päällekkäin monessa tasossa ja sisustustavaroita on ripoteltu sinne tänne. Tuntuu kuin tavaroita olisi nyt vähän roiskaistu sinne tänne. Käytävät ovat ahtaat ja tuotteista onkin oikeastaan vaikeaa saada minkäänlaista kuvaa tilan ahtauden ja suuren tavaramäärän takia. Hintoja ei ole esillä kaikissa tuotteissa, mikä on kovin häiritsevää. Toisaalta omistaja Laura kulkee aina perässä, joten ehkä ajatuksena on kysyä hinnat häneltä. Minä kyllä tykkään mielummin kierrellä kaupoissa ilman, että myyjä on koko ajan perässä. Lauran kauppa on kyllä oikein kiva, mutta myymälässä kiertely on haasteellista ahtauden ja tavarapaljouden vuoksi. Omistaja on myös kova businessnainen, joten varaudu koviin myyntipuheisiin.

There are many different kind of Chinese drums on sale which I think are really nice. They also make customised drums.

Myynnissä on paljon kiinalaisia rumpuja, jotka ovat mielestäni tosi kivoja. He tekevät myös rumpuihin esimerkiksi eri maiden lippuja toiveiden mukaan. Myynnissä oli myös yksi suomen lipulla varustettu rumpu, joka oli itseasiassa tehty suomalaiselle naiselle, mutta joka ei sitten rumpua ostanutkaan.

Other than drums and furnitures they also sell some lovely buddha statues which I like a lot.  did not buy any statues from here though. Well not this time anyway…

Myynnissä on myös buddhapatsaita, joista pidän paljon. Tällä kertaa en kuitenkaan ostanut yhtään patsasta.

And as usual here’s my shoppings then. A drum.

Ja kuten aina, tässä myös minun ostokseni. Rumpu.

Thank you Laura and Lee’s Antiques and Interiors for letting me take these pictures. 


102E Pasir Panjang Road, Unit #06-08 & #06-09 (6th Floor) CITI LINK Warehouse Complex

Open daily 10am – 5pm

Website, Facebook


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s