Off we go… – Menkäämme…

Hi there, a quick message before our short family holiday and move next week. This week is a school holiday for students at Overseas Family School. Last week I did some massive packing at home for our move next week so this week I can enjoy the holiday with Onni and Emma. We start of the holiday by going to a waterpark Wild Wild Wet. This was our second time there and kids just love this place.

Heipä hei, tässä pikainen päivitys ennen viikonloppumatkaamme ja ensi viikon muuttoa. Tällä viikolla Onnilla ja Emmalla on lomaa koulusta ja niinpä äidin ohjelmatoimisto on taas saanut keksiä puuhaa lapsille. Kuten viime postauksessa mainitsinkin, olemme muuttamassa uuteen kotiin täällä Singaporessa. Viime viikolla pakkasin ja kävin läpi tavaroita aamusta iltaan. Uskomatonta miten paljon roskaa ja pois heitettävää on ehtinyt kertyä 1,5 vuodessa. Nyt roinasta on päästy eroon ja hyvillä mielin voidaan muuttaa uuteen kotiin. Tein viime viikolla urakalla pakkaamista, että tällä viikolla voin hyvillä mielin lomailla Onnin ja Emman kanssa. Aloitimme loman käymällä vesipuistossa.

We went to the movies to see a movie The Boss Baby. I think the movie was good and with a nice story.

Käytiin myös elokuvissa katsomassa uusi leffa The Boss Baby. Mikäköhän leffan nimi on suomeksi? Elokuva oli mielestäni kiva.

On Monday it was a bit cloudy weather so we decided to stay indoors and went to the Bounce.

Pilvinen maanantai kutsui meidät trampoliinipuistoon, jossa lapset viihtyivät hyvin.

Aah and finally. On Tuesday the sun was out and so were we. We went to the Palawan Beach and had such a lovely time there. I can’t remember when we had such a beautiful day in Singapore with a blue sky.

Ja vihdoinkin Singaporeen saatiin myös aurinkoa ja harvinaisen sininen taivas. Tiistaipäivä oli varattu rantapäiväksi. Kävimme Palawanin rannalla, jossa lapsilla oli todella kivaa hiekassa ja meressä leikkien.

Today I did some final packing and also packed our bags for a weekend trip. After all this packing and organising our move this holiday is a well deserved.

Tänään tein vielä viimeisiä pakkaamisia ja pakkasin matkalaukut matkaa varten. Koko kevät on ollut aika raskas, kun on pitänyt etsiä uutta asuntoa kaiken muun touhun keskellä. Loppukevät ennen kesää tulee olemaan myös hyvin kiireistä, joten hengähdystauko tässä välissä koko perheelle on enemmän kuin ansaittua. 

Today we went to see our new house again. You want to have a peak? Well, here it is. I can’t wait to move in. 

Tänään kävimme myös katsomassa uutta kotiamme ja suunnittelemassa miten huonekalut sinne sijoitetaan. Lapset näkivät myös tänään asunnon ensimmäistä kertaa. Talo oli juuri niin upea, kuin muistin. Onpa kivaa päästä muuttamaan ensi viikolla. Tässä kurkistus uuteen kotiimme.

What do you think? It will take some time to get everything organised but once I do I will share you some pictures from our house. In meantime we’ll leave the moving company to do their job and head off to the holiday. So off we go… See you soon!

Miltäs näyttää? Meidät hyvin tuntevat varmasti toteaisivat asunnon olevan hyvin meidän näköinen. Hetken kestää, kun tavarat löytävät oman paikkansa, mutta heti kun asunto on valmis, laitan siitä kuvia myös teille. Mutta sitä ennen me lähdemme pienelle matkalle ja jätämme muuttofirman apulaisemme kanssa tekemään loput pakkaamiset. Joten me lomaillaan hetki… Nähdään pian!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s