Jumping into a new year! – Hyppy uuteen vuoteen!

HAPPY NEW YEAR EVERYONE!

I hope you enjoyed your holidays and are ready for 2018. We had the most wonderful holiday in New Zealand and a short visit in Australia. Now I’m ready for this year which will bring so many changes (In June we say goodbye to Singapore and go back to Finland). Anyways I’m now working on with my posts from NZ and Australia, I have so much to tell you and many pictures to show so give me a few days to put my posts together. Will get back soon…

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Toivottavasti joulu ja vuodenvaihde sujuivat hyvin? Minulla oli todella kiva loppuvuosi ja nyt iloisin mielin olen ottanut vastaan uuden vuoden, muutosten vuosi 2018 (edessä on viimeiset viisi kuukautta Aasiassa ja Singaporessa ja sitten koittaa muutto takaisin Suomeen). 

Joululoman vietimme tänä vuonna Uudessa-Seelannissa ja käväisimme myös Australiassa. Minulla on matkastamme paljon kerrottavaa ja paljon kuvia, mutta niiden työstämisessä menee vielä muutama päivä. Eli nähdään pian matkakertomukseni siivittämänä…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s