Thank you & Goodbye – Kiitos & Näkemiin

All good things come to an end…

For the past 5 years I’ve been blogging, first from Shanghai and then from Singapore. Today it’s time to say Goodbye!

I want to thank you all for following me, reading my posts and all your comments. This journey’s been amazing and I’ve enjoyed every moment. As you know I’m moving back to Finland in June, so only 4 months to go. Yay! I’m really looking forward to go back to Finland. I miss my home, my friends, my family and most of all I miss Finland. 

I absolutely enjoyed living in Singapore and we are taking so many good memories with us. I experienced here so many new things, travelled to the most amazing places, met many interesting people and made some good friends, for lifetime I hope. However now it’s time to pack our bags and head back home. 

I thank you all from the bottom of my heart and wish you all well!

Milla

Sanotaan, että kaikki hyvä loppuu aikanaan… 

Aloitin bloggaamisen vuonna 2013 kertoen elämästämme Shanghaissa. Vuonna 2015 blogi siirtyi Singaporeen ja nyt tänään on tullut aika sanoa hyvästit blogilleni!

Olen nauttinut bloggaamisesta suunnattomasti ja sanotaanko, että ilman sitä olisin tullut varmasti hulluksi täällä ulkomailla. Bloggaamisen myötä olen oppinut toivottavasti paremmaksi kirjoittajaksi ja kuvaajaksi. Blogin myötä olen myös käynyt paikoissa, joissa en välttämättä olisi muuten käynyt. Toivottavasti olen voinut olla myös avuksi muille, jotka ovat esim. muuttaneet Singaporeen tai Shanghaihin tai hakeneet kokemuksia jostakin matkakohteista. Toivon, että olette viihtyneet blogini parissa, minusta on ainakin ollut kiva sitä kirjoittaa. Ehkä vielä joskus innostun bloggaamisesta, mutta nyt on vedettävä hetki henkeä ja nautittava vain olemisesta, ennen Suomeen muuttoa ja uutta arkea siellä. Niin, muuttoon on enää neljä kuukautta! Tulevat kuukaudet tulevat olemaan kiireisiä muuttoa järjestellessä. 

Singapore on ollut upea paikka asua ja olla ja täältä jää ihanat muistot. Mutta voi kuinka odotan jo Suomeen muuttoa. Tiedän, että juuri nyt siellä rämmitään lumessa, on kylmä jne., mutta minulle tuo kaikki kuulostaa aivan ihanalta (ajatus muuttuu varmasti ensi talvena, kun itse rämmin siellä räntäsateessa…). Miten ihanaa onkaan taas kokea muitakin vuodenaikoja kuin ikuinen kesä, vaihtaa varvastossut talvikenkiin, laittaa päälle muutakin kuin shortseja ja hellemekkoja, ihanaa kun ei ole kuuma koko ajan, pääsee kunnon ruokakauppaan, pääsee omaan kotiin, näkee ystäviä, näkee sukulaisia, lapset pääsevät suomalaiseen kouluun ja toivottavasti minäkin löydän itseni taas työelämästä. Onneksi kuitenkin lähdimme tähän seikkailuun viisi vuotta sitten, kokemus on ollut mieletön. Olemme viettäneet perheenä paljon aikaa yhdessä, matkustelleet upeissa kohteissa täällä Aasiassa ja olen tutustunut ihmisiin, joihin toivottavasti yhteys säilyy myös tulevaisuudessa.

Kun on asunut pois Suomesta näinkin kauan, sitä osaa taas arvostaa kaikkea sitä mitä Suomessa on. Puhdas luonto, hyvää ruokaa ja asioiden hoitaminen on huomattavasti helpompaa, kuin vaikkapa täällä. Lapset saavat tulla ja mennä vapaasti ja juuri sitä ainakin meidän lapset kaipaavat. Ennen kaikkea Suomi on RAKAS kotimaa! 

Kiitollisena ja onnellisena lopetan blogini tähän. Suomessa tavataan!

Milla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s